2777
2789
عنوان

از حرفی که شوهرم زد دلم گرفت واقعا

714 بازدید | 34 پست

چند روز پیش از شوهرم100 تومن نیاز داشتم پول گرفتم دو روز پیش هم برام یه کرم ضد افتاب 100تومنی خرید نیاز داشتم 

دیشب بهش پیام دادم گفتم عزیزم میشه برام 100 تومن بریزی نیاز دارم

بعد پیام داد گفت از اول ماه 50 تومن قرص برات خریدم و 50 تومن اینو 100 تومن این و... کلا خرجی که کرد برام شده بود در حد 250-300 تومن رو بهم گفت

بعد دیشب که اینا رو گفت بعدش گفت خجالت بکش ازم پول میخوای و از همون پولایی که بهت دادم استفاده کن و اخرشم نوشته بودم عاشقتم و شب بخیر     خیلی ناراحت شدم به خدا اصلا مدل صحبتش خوب نبود مخصوصا اون عاشقتم و... ش . این عادیه تو مردا به نظرتون      

........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقش بخوره تو سرش...این چه زندگی مشترکیه ک حساب کتاب داره؟؟ی جوری هم ۳۰۰ تمن گفته خرجت کردم انگار ۳۰۰ میلیونه..جورجینیا در ماه ۲ میلیارد پول تو جیبی میگیره مردای ایرانی هم برا ۱۰۰ تمن جونشون درمیاد

کارما💫