2777
2789

دختر من ۱۰ سال وسه ماهشه وکلا رشد قدش خیلی کمه الان تازه دیروز متوجه شدم که سینه هاش یه کمی سفت شده و روی بینی وپیشونیش جوشهای خیلی ریز زده که مسلما یعنی داره به سن بلوغ میرسه 

حالا سوالم اینه که دخترای شما قبل این مراحل جهش قد داشتن یا بعدازدیدن این تغیرات دختراتون جهش قدپیداکردن؟

یعنی امیدوارباشم که دخترم قدبکشه

چون توکلاسشون ازهمه قدش کوتاهتره😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دخترم ۱۰ سالش بردم دکتر غدد گفت هنوز شروع نشده سینه نوک در بیاره استارتش هست . که گفت اگه اینجوری شد بیار . دختر من ناحیه تناسلی چندتا تار مو نازک داشت و جوش رو صورت در حد ۲ تا که بردم دکتر . اگه الان ببری دکتر غدد کودکان کمک میکنه به تاخیر بیفته تا رشد قد داشته باشه

من خودم قدم کوتاهه آرزو میکردم موقعی که هنوز رشد قد داشتم مادرم منو میبرد دکتر فقط چند سانت به قدم ا ...

والا من دخترمو دکترغدد بردم گفت خوبه عکس موچ دستشم گفت خوبه کمتراز سنش نشون میداد کلاس والیبال وشناهم میفرستنش ولی دریغ از اینکه قدبکشه دخترمن فوق العاده بدغذاهست وفکرمیکنم یه دلیلش که قدنمیکشه همین باشه