2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم سوال پرسیدن ربطی به سن نداره  

عزیزم ربطی نداره ولی تو مدرسه خوندیم دیگه همه طریقه غسل کردن و ... 

من تعجب کردم گفتم شاید سنتون اونقدررر کمه ک هنوز نخوندین مگه میشه آدم غسل کردن بلد نباشه آخه 😶

متن نیتش میشه غسل میکنم غسل حیض غسل روز مثلا هفتم حالا هر چند روزت هست به نیت پاکی بدن بر سر وگردن  واجب قربته الا الله 

دوباره میگی غسل میکنم غسل حیض غسل روز هفتم به نیت پاکی بدن بر سر وگردن شانه راست واجب قربته الا الله

دوباره میگی غسل میکنم غسل حیض غسل روز هفتم به نیت پاکی بدن بر سر وگردن شانه چپ واجب قربته الا الله 

به ما اینجوری گفتن😂حالا نمیدونم درسته یا ن

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
متن نیتش میشه غسل میکنم غسل حیض غسل روز مثلا هفتم حالا هر چند روزت هست به نیت پاکی بدن بر سر وگردن & ...

ن باباااا یعنی سه بار باید نیت کنی؟ فکر کنم اشتباه باشه یه باره فقط

این همه سال اشتباه کردمممم؟😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((