2777
2789
ن باباااا یعنی سه بار باید نیت کنی؟ فکر کنم اشتباه باشه یه باره فقط این همه سال اشتباه کردمممم؟😂

اره دیگه غسلش ترتیبیه به ترتیب اول سرگردنه به سمت راست بعد سمت چپ . عیب نداره منم خالم بعد ۴۰ سال فهمید اشتباه غسل میکرده😂اول بدن غسل میکرده بعد سر 😂

مم اینجوری انجام میدم مطمئنم دیگه درسته

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

۳ بااااار ؟ 😶  من ی بار میگم غسل حیض اول سر و گردن و ... تموم 😂  نکنه واسه من اشتباه؟

غسلش ترتیبیه به ترتیب اول سرگردنه به سمت راست بعد سمت چپ . عیب نداره منم خالم بعد ۴۰ سال فهمید اشتباه غسل میکرده😂اول بدن غسل میکرده بعد سر 😂

مم اینجوری انجام میدم مطمئنم دیگه درسته

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
اره دیگه غسلش ترتیبیه به ترتیب اول سرگردنه به سمت راست بعد سمت چپ . عیب نداره منم خالم بعد ۴۰ سال فه ...

نه عزیزم من اول بدن انجام نمیدم که 

من ۳ باااااار نمیگم اینا رو 

ی بار میگم غسل حیض 

اول سرو و گردن 

بعد طرف راست 

بعد طرف چپ تموم شد رفت 

نه عزیزم من اول بدن انجام نمیدم که  من ۳ باااااار نمیگم اینا رو  ی بار میگم غسل حیض  ...

نمیدونم والا من پرسیدم چه تو دوران مدرسه چه مادر خودم همه گفتن درسته توی نت هم ببینی اینجوریه 

من خودم شک کردم ی سری غسلم اشتباه نباشه دیدم درسته