2777
2789
عنوان

فردا میخوام درخواست طلاق بدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2410 بازدید | 131 پست

هر چه سریع تر اقدام کن برای طلاق...اگر اون مرد خوبی بود تو همون زندگی اولش موفق می‌بود پس بده که نتونسته یه زندگی رو با یه بچه حفظ کنه توام خودت بدبخت کردی ...فقط شانس آوردی بچه نداری 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر دلم سوخت براتون و چقدر حس تنهایی عجیبتون رو درک کردم .... دوست عزیز نمیدونم واقعا چیزی داری تو ...

امشب کباب شدم برا دل پدر و مادرم ک فهمیدن دخترشون چ دردی کشیده 

اگ تا حالا دم نزدم چون نخواستم پدرمادرم غممو ببینن و غصه بخورن

من متولد۷۵  شوهرم۷۰

جدا شو ازش منم شوهرم قبلا ازدواج کرده و یه بچه داره ولی حضانتش با ننش چن بار فقط بعد ازدواجزنگ و پیام داد نمیتونستم تحمل کنم سرش جنگ و دعوا را انداختم با اینکه شوهرم ادم خوبیه ولی ازدواج قبلیش به جشمم میاد دوس دارم طلاق بگیرم ولی نمیده طلاقم

ن خونه زن قبلیش با تمام وسایلاش هست البته طبقه پایین خونه پدریشه ک گفتم نمیام تو خونه ای ک خاطرات او ...

جدا شو خودتو راحت کن دلتنگی چیه 

دلتنگی به دفن کردن عزیزای زندگیت میگن 

نه سوهان روحت 

حتی بخاطر تو‌نخواسته خونه زندگی محیا کنه 

میگی، تو نامزدی (قبل از عقد) فحاشی و کتک‌کاری کرده... اما بازم باهاش ازدواج کردی 😲😲🙄🙄 من واقعا ...

بخدا تموم همکارام از تعجب میخولستن شاخ در بیارن چون ی اقایی تو همون شرکت خاستگارم بود بهترین موقعیت مالی و فرهنگ بالا و خودشم با شخصیت اما من قصد ازدواج نداشتم و ردش کردم نمیدونم چ مرضی گرفتم چطور خر شدم ک تصمیم ب ازدواج با همچین شخصی گرفتم

اگه بخای ب برگشتن ب اون زندگی حتی فکر‌هم بکنی ی احمق ب تمامی البته ببخشید.بفکر خودت باش اون روانی رو ...

مهریه دارم اتفاقا امروز و چندین بار قبلش میگفت بریم محضر و مهریتو ببخش و حق طلاق بهت بدم چون من طلاقت نمیدم و پولم ندارم تااخر عمرت باید اینطوری زندگی کنی

جدا شو ازش منم شوهرم قبلا ازدواج کرده و یه بچه داره ولی حضانتش با ننش چن بار فقط بعد ازدواجزنگ و پیا ...

اخ ک چقدر سخته مرد زن و بچه دار😔😔😔 

تو این دوسال احساس میکنم قد ده سال پیر شدم و زجر کشیدم

اخ ک چقدر سخته مرد زن و بچه دار😔😔😔  تو این دوسال احساس میکنم قد ده سال پیر شدم و زجر کشیدم

اگه خواسی بیا خصوصی منم یه سالو نیمه ازدواج کردم اندازه ۱۰ سال پیر شدم همش ازدواجش تو چشممه عذابم میده