2777
2789
عنوان

فردا میخوام درخواست طلاق بدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2410 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شفات بده ،....همین . 😡

اولش گفتی مشاور بودی تو یه شرکت ، پس تحصیلکرده ای،...نباید باهاش ازدواج میکردی حالا که کردی تا متوجه شدی نرمال نیست ادامه نمیدادی ، نه اینکه تحمل کنی. ...الان هم که میگی دلت تنگ شده واسش ،....واقعا که خدا باید بهت عقل بده .

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

اسی ناراحت نشو فقط میتونم بگم متاسفم برات که خودت مشاور بودی و گول مراجعه کننده رو خوردی دختر خوب تو نمیگی مردی که تازه زن طلاق داده بچه ۸ ساله داره به هیچ عنوان به درد تو نمیخوره خودت انداختی تو چاه .......هر چه سریع تر از این زندگی به درد نخور بکش بیرون اینو من به عنوان یه دوست بهت میگم که خودش مشاوره خونده و چندین سال سابقه کار تو مرکز مشاوره دارم

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
شما خودت مشاور بودی ؟!

مشاور بودم خیر سرم 

اما این روانی منو بجایی رسونده ک امروز ک بیرون بودم رفتم ی جای خلوت و فقط داد زدم و جیغ کشیدم و گریه کردم الان گلوم داره میسوزه

چقدر دلم سوخت براتون و چقدر حس تنهایی عجیبتون رو درک کردم ....

دوست عزیز نمیدونم واقعا چیزی داری تو این زندگی که یادش بیفتی و دلت تنگ بشه براش!؟اما واقعا یه سوال شما به چه امیدی موندی تو این زندگی و به چه قیمتی داری این همه خار میشی....؟هم خودتون خار شدید هم پدر و مادر بنده خداتون یه عمر بچه بزرگ کردن که خوشبختی شو ببینن و کیف کنن و اینم آخرش....تمومش کنید قبل اینکه با یه بچه گرفتار بشید 

لعنت بهش  اصلا خونه نداری که باهم زندگی کنید

ن خونه زن قبلیش با تمام وسایلاش هست البته طبقه پایین خونه پدریشه ک گفتم نمیام تو خونه ای ک خاطرات اون هست و تمام وسایل اون توشه

چه تصمیمی اخه؟؟؟  هر جا جلوی ضرر رو بگیری منفعته ...

منظورم تصمیمش برای درخواست طلاق 

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷باید از تیشه نامرد چشید نا به یک قامت مردانه رسید ❤️ ی دختر آذر ماهی عصبی ولی مهربون عاشق برادرم و همسرم هستم عشقای زندگیمن خیلی بلند پروازم و معتقدم به هرچی بخوام میرسم 🥰🥰 ۷ آذر برام قشنگترین روز خداس جون تولد سولی خانوم 🥳🥳🥳 واسه هیچ چیز بیشتر از یک شب غصه نمی‌خورم و معتقدم هرچی بخواد بشه میشه فقط باید خدای مهربونم بخواد ❤️❤️❤️ عاشقتم خداجونم
والا مدل رفتاریت ب همه چیز میخوره جز مشاور  وگرنه وقتی مشاور و کارمندی اول باید شغلتو نگه میدا ...

موافقم.......

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤