2777
2789

این رمزو از یه کانالی یاد گرفتم گفتم اطلاعاتمو به اشتراک بذارم 

فقط عناصر واسطه نیست 

گروه یک :هلینا کرباسی فر 

گروه دو :به مگس کله سرمه ای باید راه داد

گروه سه :بگو الو جواد اینجا تیمارستانه

گروه چهار :کسی جلو سینما عه پاشو برو

گروه پنج :ننه پرید آسمون سیبو بیاره 

گروه شش:استاد سکته کرد ترکید پوکید

گروه هفت :فدای کله ی براقت آی اتم 

گروه هشت :هه آریا کریمی زانتیا راند 

شاید بگین مسخرس ولی تمرین کنین ملکه ذهنتون میشه به نظرم اینطوری رمزگذاری راحت تر از دونه دونه حفظ کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادش بخیرمعلممون یادمون داد🥲

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
به شخصه این روش های غیر اصولی رو نمیپسندم 

روش اصولی دقیقا چیه؟!

رمز گذاری یکی از روش های یادگیریه

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏