2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن بیان😊🌻

314 بازدید | 16 پست

من بعد طلاقم به شدت اعتماد به نفس رو از دست دادم. 

چهار سال میگذره با وجود خواستگار بازم اعتماد به نفس نداشتم. تا یکی میومد خواستگاری فکر میکردم من دیگه نمیتونم یه زندگی جدید رو شروع کنم، سایه سیاه افسردگی بعد طلاق رو سرم بود همه ش،  وقتی خواستگار میومد با یه وضع اسف باری با مِنو من کردن میگفتم اخه من قبلا یکبار جدا شدم... 

روی خودم خیلی کار کردم و خداروشکر اعتماد بنفسم برگشت

دو شب پیش به خواستگار جدید با اعتماد بنفس سرمو بالا گرفتم و گفتم من قبلا جدا شدم و الان تو ۲۶ سالگی به اندازه کافی تجربه برای زندگی مشترک دارم 😊

خانم ها طلاق شکست نیست،  یه انتخاب اشتباه بوده که به ما درس زندگی داده،  تجربه هم بدون هزینه بدست نمیاد

قدر خودتونو بدونین،  بهترین ها نصیب زندگیتون🦋🌻🙂

我能打🦋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونم چرا خیلیا  طلاق رو خیلی بد میدونن میگن خیلی سخته. بعد اینهمه ادم طلاق گرفتن همه افسرده هستن؟ یعنی کل مملکت رو مجردها و متاهلها میچرخونن؟ من خودم چند نفر رو میشناسم طلاق گرفتن و شاغلن خیلی هم به خودشون میرسن . بنظرم همه کارها سخته مثلا همین درس خوندن کنکور دادن . خب طلاق هم مثل همیناست باید برای رسیدن به موفقیت از سختیها بگذریم 

کاملا موافقم .درسته تجربه تلخی بوده ولی برای من که اقا هستم باعث شده عاقلتر و پخته تر به ازدواج بعد ...

از زندگی بدون همسر لذت ببر .

و خدا وکیلی این دفعه اگه خواستی ازدواج کنی مهریه اندک 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
از زندگی بدون همسر لذت ببر .  و خدا وکیلی این دفعه اگه خواستی ازدواج کنی مهریه اندک

راستش پارسال جدا شدم و چند ماهی میشه دیگه از گذشته جدا شدم و فراموشش کردم 

با۳۵سال سن مجردی رو دوس ندارم

و هروقت هم کفو پیداکنم انشاالله زندگی جدید شروع میکنم

منم نمیدونم چرا خیلیا  طلاق رو خیلی بد میدونن میگن خیلی سخته. بعد اینهمه ادم طلاق گرفتن همه افس ...

کاملا درسته طلاق هم سخته گذر ازش میتونه به اندازه شکست تو کنکور،  ورشکستگی و غیره سخت باشه

ولی کنار همه اینا روحیات افراد متفاوته یکی زودتر با بحران کنار میاد یکی دیرتر

برای من خیلییی سخت گذشت بیشتر از شکست تو کنکورم ولی خوبیش اینه هر چقدرم سخت بازم میگذره خداروشکر

我能打🦋🌱
کاملا موافقم .درسته تجربه تلخی بوده ولی برای من که اقا هستم باعث شده عاقلتر و پخته تر به ازدواج بعد ...

درسته

انسان مجازه اشتباه کنه ولی حق نداره یه اشتباه رو دو بار تکرار کنه

我能打🦋🌱
 از زندگی بدون همسر لذت ببر 

چهار سال لذت هامو بردم بازم آدم نیاز به همراه داره برای ادامه زندگی

البته که شعارم اینه ازدواج نکردن بهتر از یه ازدواج اشتباهه

我能打🦋🌱
چهار سال لذت هامو بردم بازم آدم نیاز به همراه داره برای ادامه زندگی البته که شعارم اینه ازدواج نکرد ...

در امضاتون چی به زبان چینی نوشتید ؟

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا