2777
2789
عنوان

تا حالا تو رابطه ایی بودین ک

441 بازدید | 25 پست

تا حالا تو رابطه ایی بودین ک حس اضافی بودن بهتون دست بده . حس بی ارزشی . حس اینکه یهو سرد شه طرفتون بدون هیچ دلیلی یهو پیاماتونو دیر دیر سرد سرد جواب بده بعضی وقتا بگ رفیقیم فقط دوستیم بعضی وقتا بیشتر از ی دوست رفتار کنه بعضی وقتا ی جوری رفتار کنه حس کنه خیلی خاصی بعضی وقتام ک جوری رفتار کنه انگار ی غریبه ایی ک زوری جوابتو میده🙃 مخم داره میترکه رسما

نوچ

ولی غلط کرده ولش کن

کلا بعد اون همه دیتایی که رفتم قبل ازدواجم تصمیمم این شد که هیچ کاری نکنم تا کسی که دوستش دارم خودش بخواد باهام وقت بگذرونه و منتمو بکشه

تمام

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره،تمومش کردم 

رابطه سالم گیجت نمیکنه

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

۲۸ سالمه و تا حالا تو هیچ رابطه ای نبودم

هعععععی😕😪😒

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

خب چرا باهاش مي موني ك ازارت بده

و اگه فقط تصميمش دوستي هست و تو اينو نميخاي و ازدواج ميخاي جدا شو

داره راستشو بهت ميگه 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.