ریما749 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 7791 عنوان کیا کلاس اولی دارن، دخترم دیوونم کرده دقت نمیکنه 246 بازدید | 26 پست زودم خسته میشه، مشقارو بد مینویسه معلم هم هی میگه پاک کن دوباره بنویس، خدام دراومده، پس این معلما چکار میکنن فقط سرمشق میدن کار دیگه ای میکنن خدایی خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 1402/07/06 | 10:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پلویوفیلیا عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 9450 همینه دیگه شما معلم دومی تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
مامانماهلین عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 2714 طبیعیه،،درارامش باهاش کناربیا،داد و دعوا نکنی ک دچارراسترس میشه وبیشتر دور. میشه ازدرس کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾. چه میشود کرد؟مگر میشود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
شیواجون عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 40506 شما یه دونه خستت کرده اون با سی نفر سر و کار داره همشونم مثل بچه شما.
ریما749 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 7791 همینه دیگه شما معلم دومی بچم خوب نوشته باز معلم میگه چون کج بوده چندتا باید پاک کنی دوباره بنویسی. دیگه دخترم خسته میشه میگه من بد مینویسم مامان خودت برام بنویس خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)
sama8595 عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 270 بابا هنوز یکهفته است رفتنبهشون فشار نیارید بزارید لذت ببرنمن تجربه ی پسرمو داشتم الان دیگه برای دخترم نه به خودم فشار میارم نه اون
ریما749 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 7791 شما یه دونه خستت کرده اون با سی نفر سر و کار داره همشونم مثل بچه شما. خب کاری نمیکنه فقط سرمشق، همه زحمت رو دوش مادرهاست خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)
مهربونتونم2 عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 1932 شما یه دونه خستت کرده اون با سی نفر سر و کار داره همشونم مثل بچه شما. دقیقا معلم بچم گفت ۵۰درصد ما ۵۰درصد شما باید با بچه ها کار کنید تمرین که یاد بگیرن
مامانماهلین عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 2714 خب معلم ۴ساعت بیشتر نیس. که چیکارکنه؟ بیادتوخونه بابچه هامون؟شما حروف الفبا رو اگه مشکل داره مثلا آ یا هرحرفو بنویس بنداز گردنش تادوسه روز،،این که جاافتاد برید سراغ حرف بعدی کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾. چه میشود کرد؟مگر میشود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
ریما749 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 7791 بابا هنوز یکهفته است رفتن بهشون فشار نیارید بزارید لذت ببرن من تجربه ی پسرمو داشتم الان ... معلمشون فشار میاره، میخام بهش بگم کم فشار بیار به بچم، بگم بنظرتطفلکی به عالمه تمرین و مشق نوشته باز این گفته 4صفحه رو پاک کن دوباره بنویس خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)
مامانماهلین عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 2714 خب کاری نمیکنه فقط سرمشق، همه زحمت رو دوش مادرهاست وظیفش درهمبن حده،سرکلاس درس بده و سرمشق وادینه براتوخونه،،دیگه بایددچکارکنه؟ کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾. چه میشود کرد؟مگر میشود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
مهربونتونم2 عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 1932 خب کاری نمیکنه فقط سرمشق، همه زحمت رو دوش مادرهاست ن عزیزم همه جا همینه باید وقت بزاری و تمرین کنی
شیواجون عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 40506 خب کاری نمیکنه فقط سرمشق، همه زحمت رو دوش مادرهاست در واقع زحمت رو دوش بچه هاس ولی چون تنبلی میکنن میفته رو دوش ما😂حالا اوایل سال زیاد دردسر نداره اول ساله هنوز.بزا بریمجلو اونوقت میفهمی چه خبره خواهر😂😂
ریما749 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 7791 خب معلم ۴ساعت بیشتر نیس. که چیکارکنه؟ بیادتوخونه بابچه هامون؟ شما حروف الفبا رو اگه مشکل داره مثلا ... تو نوشتن مشکل داره مثلا کج مینویسه یا خیلی بلند و کوتاه نامنظم خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)