2777
2789

زودم خسته میشه، مشقارو بد مینویسه معلم هم هی میگه پاک کن دوباره بنویس، خدام دراومده، پس این معلما چکار میکنن فقط سرمشق میدن کار دیگه ای میکنن خدایی

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

همینه دیگه شما معلم دومی 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه،،درارامش باهاش کناربیا،داد و دعوا نکنی ک دچارراسترس میشه وبیشتر دور. میشه ازدرس

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
همینه دیگه شما معلم دومی 

بچم خوب نوشته باز معلم میگه چون کج بوده چندتا باید پاک کنی دوباره بنویسی. دیگه دخترم خسته میشه میگه من بد مینویسم مامان خودت برام بنویس 

شما یه دونه خستت کرده اون با سی نفر سر و کار داره همشونم مثل بچه شما.

خب کاری نمیکنه فقط سرمشق، همه زحمت رو دوش مادرهاست

خب معلم ۴ساعت بیشتر نیس. که چیکارکنه؟ بیادتوخونه بابچه هامون؟

شما حروف الفبا رو اگه مشکل داره مثلا آ یا هرحرفو بنویس بنداز گردنش تادوسه روز،،این که جاافتاد برید سراغ حرف بعدی

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
بابا هنوز یکهفته است رفتن بهشون فشار نیارید  بزارید لذت ببرن من تجربه ی پسرمو داشتم الان ...

معلمشون فشار میاره، میخام بهش بگم کم فشار بیار به بچم، بگم بنظرت

طفلکی به عالمه تمرین و مشق نوشته باز این گفته 4صفحه رو پاک کن دوباره بنویس

وظیفش درهمبن حده،سرکلاس درس بده و سرمشق وادینه براتوخونه،،دیگه بایددچکارکنه؟

در واقع زحمت رو دوش بچه هاس ولی چون تنبلی میکنن میفته رو دوش ما😂حالا اوایل سال زیاد دردسر نداره اول ساله هنوز.بزا بریم‌جلو اونوقت میفهمی چه خبره خواهر😂😂

خب معلم ۴ساعت بیشتر نیس. که چیکارکنه؟ بیادتوخونه بابچه هامون؟ شما حروف الفبا رو اگه مشکل داره مثلا ...

تو نوشتن مشکل داره مثلا کج مینویسه یا خیلی بلند و کوتاه نامنظم