2777
2789
عنوان

لعنت به بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 48 پست

تو ستاره رو آرزو میکنی ولی خدا ماه رو بهت هدیه میده 

صبور باشید!

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورازجونت عزیزم.من شنیدم این امپولا تا ۲۱ روز بعدش بیبی بزنی جواب درستی نمیده.عجله نکن صبرکن.انشالله ...

یعنی صبر کنم دیروز با هزارتا بدبختی که خواهرم نفهمه یواشکی رفتم دوتا بی بی گرفتم که بعد سوپرایز کنم اخ یه جوری زده تو حالم که میخام بترکم

یعنی صبر کنم دیروز با هزارتا بدبختی که خواهرم نفهمه یواشکی رفتم دوتا بی بی گرفتم که بعد سوپرایز کنم ...

قربونت برم به جز صبر کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم.اره ببین نه خیلی امیدوار باش نه خیلی ناامید.بسپر به خدا 

الان چند روز از موعدتون گذشته؟ انشاءا... که شمام بیاین بگین بی بی چک مثبت شده و صاحب یه نی نی تپلی ...

پریودام نامنظمه گاهی اوقاتم نمیشم دوماه پیش با امپول پری شدم ماه قبل طبیعی نهم شدم 

قربونت برم من مهربون خانم

بخدا دارم دق میکنم اینقدر ذوق داشتم  گفتم شوهرم ماموریته بیاد یکی دوروز دیگ سوپرایزش کنه ب مام ...

عزیزم علائمی داشتی

دیوانه دلبسته اقبال خودت باش اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش🙏🥺♥️
دبگ سپردم به خودش بی بی هم دیگ نمیزنم

آزمایش بتا بده

دیوانه دلبسته اقبال خودت باش اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش🙏🥺♥️
عزیزم علائمی داشتی

اره 

حالم از غذا بهم‌میخورد کم اشتها شدم همش خوابم میومد تخمدانام درد میکرد کمرم و زیر دلم 

یه مدت سینهام درد گرفت الان حس سنگینی دارم تو سینه هام