2777
2789
عنوان

لعنت به بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 48 پست
اره  حالم از غذا بهم‌میخورد کم اشتها شدم همش خوابم میومد تخمدانام درد میکرد کمرم و زیر دلم&nbs ...

منم کمردرد دارم .سوزش معده دلدرد.کم اشتها شدم. یکم حالت تهوع دارم. دیشب آزمایش بتا دادم گفتن مشکوکه شنبه دوباره انجام بده

دیوانه دلبسته اقبال خودت باش اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش🙏🥺♥️
بخدا اونو دیگ‌میترسم اون منفی بشه کلا ناامیدم

نه نامید نباش خودم آزمایش دادم بتا 10بود

انجام بده انشالله که خیر عزیزم

دیوانه دلبسته اقبال خودت باش اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش🙏🥺♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم سخته اما اصلا بهش فکر نکن غمگین نباش به زندگیت ادامه بده 

من هم مثل شما باردار نمی‌شدم،  تحت نظر دکتر بودم ۶ ماه دکتر نامرد بهم گفت اگه حامله نشی این‌بار دیگه نمیتونی بچه داربشی😐

منم انگار دنیا روسرم خراب شد 😭😭

دکترمو عوض کردم 😊

یه دکتر ماهر کاربلد مهربووون🥰🥰

وقتی رفتم پیشش گریه ام گرفت😭

آرومم کرد گفت چرا گریه میکنی دخترررر🙂

بهش گفتم دکتر قبلیم چیا گفته 😔

بهم لبخند زد گفت مشکلت چیه گفتم تنبلی دارم ، گفت سونو آزمایش هرچی داری بده 🙂

بهشون دادم گفتن فقط همیییین😑گفتم بله گفت بهت قول میدم این دارو هارو بخوری باردار میشی😁

من خیلی خوشحال شدم 🤩

۳ ماه دوفاستون خوردم بعدش منتظر بودم حامله بشم هربار یه بی بی چک ولی هربار منفی بودن😟

دوزشون تمام شد رفتم دکتر برام آزمایش و سونو نوشت دارو هامو عوض کرد 

منم ناامید شده بودم دیگه بهش فکر نکردم ، دوماه پریود نشدم با خودم گفتم حامله نیستم دیگه به حامله بودن فکر نمیکردم ، خوب یادمه اواخر سال بود خونه تکونی کرده بودم هم خونه خودم هم خونه مامانم آنقدر کار کردم آنقدر وسیله‌های سنگین حمل کردم ، به خواهرم گفتم داستانو رفت برام بی بی چک گرفت ، تست کردم همون لحظه دوتا خط افتاد باورم نمیشد بعد کلی بی بی چک منفی این مثبت باشه🥲😍

بعد تعطیلات عید رفتم دکتر برام سونو واژینال انجام داد گفتم الان میگه کیست داری ، ولی نهههههه گفت مبارکه ۱۱هفته ۳ روز من بار دار بودم 😊باورش برام سخت بود 

تمام این حرف هارو زدم تا بهت بگم فقط صبر کن و اصلا به حاملگی فکرررر نکن به بدنت زمان بده 

انشاالله  خداوند بهتون فرزندانی سالم و صالح عطا کنه🤲

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

بخدا دارم دق میکنم اینقدر ذوق داشتم  گفتم شوهرم ماموریته بیاد یکی دوروز دیگ سوپرایزش کنه ب مام ...

ببین خدا مهربون بسپار به خودش وقتشو میدونه

فقط یه سوال چند سال جلو گیری کردی ؟؟؟؟ با چی

میدونم سخته اما اصلا بهش فکر نکن غمگین نباش به زندگیت ادامه بده  من هم مثل شما باردار نمی‌شدم، ...

واییییی چقدر قشنگگگگگگ

یعنی میشه منم باردار بشم

دعا کن برام خواهر

اینبار نشه دکترمو عوض میکنم

واییییی چقدر قشنگگگگگگ یعنی میشه منم باردار بشم دعا کن برام خواهر اینبار نشه دکترمو عوض میکنم

فقط بیخیال شو ، من از حضرت زینب س و پیامبر ص خواستم گفتم ازتون خواهش میکنم به حضرت فاطمه  قسم بخدا بگین به منم بچه بده،  اگه دختر شد میزارم حلما اگه پسر شد محمد 

ازشون بخواه، انشاالله که میشه 

امیدتو از دست نده ، من چند روز دیگه میرم مشهد اونجا براتون دعا میکنم 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

خانما خواهش میکنم بغیر از کاندوم با هیچی جلوگیری نکنید این قرصا فاتحه ی ماهارو میخونه 

هشت سال بکوب و پشت سر هم قرص ال دی خوردم 

دوماه بعد قطع قرص هم  باردار شدم ،ربطی به قرص نداره ،اتفاقا من راضی بودم