2777
2789
عنوان

لعنت به بی بی چک

293 بازدید | 48 پست

سلام 

دوباره الان زدم منفی بود 

اخ دلم میخاد بمیرم

امروز روز ۱۶ که امپول زدم 

چقدر علائم داشتم چقدر امیدوار بودم چقدر درد کشیدم 

بخدا دیگ خسته شدم 

خدااااا چرا نمیبینی منو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط ولش کن زود حامله میشی 

بخدا دارم دق میکنم اینقدر ذوق داشتم 

گفتم شوهرم ماموریته بیاد یکی دوروز دیگ سوپرایزش کنه ب مامانو بابام بگم چقدر ذوق میکنن اخخخ خدا

منم این ماه خیلی خوشحال بودم ولی الان ۵روز به موعدم مونده زیر دلم مثه خر درد میکنه قشنگ مثه درد پریو ...

دورازجونت من گاو فک میکردم مال امپولس

من هنوز پریود نشدم

به همه گفتم شدم ولی نشدم خیرسرم میخواستم سوپرایز کنم

بخدا دارم دق میکنم اینقدر ذوق داشتم  گفتم شوهرم ماموریته بیاد یکی دوروز دیگ سوپرایزش کنه ب مام ...

نگو این چیزها خیلی زود چشم میخوره مال من تا گفتم دور از جونت دور از جونش سقط شد صبوری کن 

منم این ماه خیلی خوشحال بودم ولی الان ۵روز به موعدم مونده زیر دلم مثه خر درد میکنه قشنگ مثه درد پریو ...

گلم علائم حاملگی درد زیر دل مثل پریودی قبل از موعد من خودم از نه روز قبل از موعدم درد پریودی شروع شد الآنم که پنج هفته ام هنوز درد زیر دل دارم شاید حامله باشی نا امید نشو

خدایا شکرت    در پناه خودت حفظش کن  
دورازجونت من گاو فک میکردم مال امپولس من هنوز پریود نشدم به همه گفتم شدم ولی نشدم خیرسرم میخواستم ...

دورازجونت عزیزم.من شنیدم این امپولا تا ۲۱ روز بعدش بیبی بزنی جواب درستی نمیده.عجله نکن صبرکن.انشالله هرچی خیره خدا بیاره برامون.

گلم علائم حاملگی درد زیر دل مثل پریودی قبل از موعد من خودم از نه روز قبل از موعدم درد پریودی شروع شد ...

مآه پیش خیلی امیدداشتم ولی ناامید شدم.دلم نمیخواد دوباره بخوره تو ذوقم😔آخه من یه سقط داشتم .خیلی دلم میخواد دوباره جاش پر بشه خیلی اذیت شدم .دعاکن برام

الان چند روز از موعدتون گذشته؟

انشاءا... که شمام بیاین بگین بی بی چک مثبت شده و صاحب یه نی نی تپلی هستی😍

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  
دورازجونت من گاو فک میکردم مال امپولس من هنوز پریود نشدم به همه گفتم شدم ولی نشدم خیرسرم میخواستم ...

ان شاالله که حامله هستی یا به زودی میشی غصه نخور 

خدایا شکرت    در پناه خودت حفظش کن