2777
2789

سلام دوستان.

من از اون دست دخترام که به این راحتی خوشم از کسی نمیاد! خیلی سخت گیرم و راحت کسی به دلم نمیشینه، کلی خواستگار و پیشنهاد دوستی رو رد کردم! ولی الان دو شبه از بس ذهنم درگیره نیمه های شب بیدار میشم و خوابم نمیبره تا صبح!

راستش من معلمم و دو سال پیش رسما جدا شدم، بچه هم ندارم. امسال یه دانش آموز توی کلاسمه که مادرش فوت کرده. باباش کلی تحقیق و تلاش کرده تا بچه ش رو توی کلاس من بنویسن چون براش گفته بودن از بقیه مهربون تر و با درک ترم! حالا پریروز جلسه ی اولیا و مربیان داشتیم. باباش اومده بود! راستش وقتی داشتم صحبت می کردم یک آن نگاهم به نگاهش برخورد کرد و انگار دلم تکون خورد! یه نگاه خاص بود که با بقیه متفاوت بود! میخواست باهام در مورد پسرش صحبت کنه که فرصت نشد و شب برام پیام فرستاد و درمورد شرایط پسرش باهام صحبت کرد و سوال پرسید. خیلی مودب و متین و با شخصیت!

حالا دو شبه که بین ساعت ۱ تا ۲ از خواب بیدار میشم در حالی که نگاهش هنوزم منو تکون میده 😢 

اصلا نمی دونم چیکار کنم! من اون همه خواستگار مجردو رد کردم! این همه آدم رو دیدم هیچ وقت نه دلم لرزید نه ذهنم درگیر کسی شد ولی الان...😢 

ای کاش بچه ش توی کلاسم نبود! حالا چقدرم پسرش رفته از من تعریف کرده که خانمم چقد خوبه، مهربونه، دوسش دارم! 

چیکار کنم به نظرتون؟

با خودم میگم یه احساسه که از سرم می افته ولی هر روز بیشترم میشه که کمتر نمیشه😢😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی 🥺منم یه نگاه بود که هنوززرزر تو ذهنم مونده😔

چیکار کردی بعدش؟

من نگرانم که قراره ۹ ماه هر روز با پسرش باشم چون من دانش آموزامم خیللللی دوست دارم. اینم از اون بچه های تو دل برو عزیزه! 

حالا اول سالی ذهن و قلبم درگیر شده! خدا به دادم برسه😢

چه ایرادی داره ایشونم مجرده شمام مجردین کار خلافی نکردین که،حسم میگه ایشونم به شما حس دارن همه چیو بسپرین به زمان عجله نکنین 

اوچان گوش اوچسادا اوچوش خاطره سی قالمالیدی،اونوتما
چیکار کردی بعدش؟ من نگرانم که قراره ۹ ماه هر روز با پسرش باشم چون من دانش آموزامم خیللللی دوست دارم ...

نمیدونم ولی نظر منو بخوای اون نگاه حتما یه چیزی داشته که شما رو جذب کرده چرا برا بقیه آدما اینطوری نمیشی؟ منظورم اینه که اون آقا خودش خواسته که طور خاصی نگات کنه تا تحت تاثیر قرار بگیری ....از ته دلم برات میخوام به آنچه که خیر و صلاحته برسی

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
بچه که نیستین خودتونو جمع و جور کنین و کنترل احساساتتونو به دست بگیرین

مگه از هم آویزون شدیم حالا که خودمونو جمع و جور کنیم؟؟؟

در ضمن من چند ساله معلمم اولین باره همچین چیزی رو تجربه می کنم! احساس، منطق حالیش نمیشه!

چه ایرادی داره ایشونم مجرده شمام مجردین کار خلافی نکردین که،حسم میگه ایشونم به شما حس دارن همه چیو ب ...

دقیقا عزیزم.

منم حس کردم از من خوشش اومده.

حالا باز از یه طرف میگم خداروشکر ۹ فرصت هست که از ابعاد مختلف بشناسیش، شاید واقعا مناسب هم باشیم

مگه از هم آویزون شدیم حالا که خودمونو جمع و جور کنیم؟؟؟ در ضمن من چند ساله معلمم اولین باره همچین چ ...

بابا منظورم از جمع و جور کردن کنترل ذهن و احساستون بود که خدایی نکرده آسیب نبینین از نظر احساسی😐

پیش میاد تو یه نگاه و یه برخورد آدم یکی به دلش بشینه ولی حواستون باشه عشق فقط با شناخت کامل از شخصیت و شرایط طرف مقابل شکل میگیره

موفق باشید🌹