2777
2789

من دارم 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم.زمانی که لبنیات.سردیجات.میخوردم عود میکرد.بتاسرک و دیمن هیدرینات هم خوردم ولی رفتم طب سنتی دارو داد خوب شدم.گیاه سداب و قطره سداب.بهتر از شیمیایی ها بودن و خوب شدم

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

سرگیجه 

تیر کشیدن سر 

دوس داری چشاتو ببندی بخوابی چشات سنگینی میکنه 

وقتایی که خیلی عصبی و ناراحت بشم 

یا تند بچرخم مخصوصا سر 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

[QUOTE=311820447]چه جوریه برای شما عزیزم قرص چی می‌خورید .یکم توضیح بدین بی زحمت [/QUOT

قرص اولش بتاسرک و سناریزین و جینکوگل 

بعد یه هفته رفتم 

فقط سناریزین نوشت و جینکوگل 

با سناریزین حساسیت داشتم دستم همش خارش داشت 

قطعش کردم 

الان فقط جینکوگل می خورم 

هر ۱۲ یکی 

الان میگم در باره جینکو گل

دقیقا مشگل گوشت چیه؟ عفونت داره یاجرم میگیره؟ سرگیجه داری؟ اعصابت بهم میریزه سری ج بده من ازکوچیکی م ...

وقتی استرس میگیرم میاد سراغم دکتر گفت مایع میانی گوشت جا ب جا میشه..گوش درد سرگیجه گیجی پر بودن گوش

من داشتم.زمانی که لبنیات.سردیجات.میخوردم عود میکرد.بتاسرک و دیمن هیدرینات هم خوردم ولی رفتم طب سنتی ...

اره همینه من همین نجاتم دادقطره روغنی هست اسم دیگش قطره فینجه فک کنم

بتاسرک خارجی خوردی؟ گیجم بودی؟

نه ایرانی توضیح دادم پایین تر 

[QUOTE=311820447]چه جوریه برای شما عزیزم قرص چی می‌خورید .یکم توضیح بدین بی زحمت [/QUOT قرص اولش بت ...

بتاسرک برات خوب نبود؟من ب دیمن هیدارنات حساسم عوارضش برام زیاده الان بتاسرک و سیناریزین فقط میخورم