2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با عرض پوزش خدمت استارتر عزیزم 🌹 

من دیگه نمیتونم تاپیک بزنم امروز 6 بار تاپیک زدم ترکید اطلاع رسانی این موضوع خیلی مهمه بازم شرمنده 

https://www.karzar.net/visa

https://www.karzar.net/visa

بچه ها ششمین تاپیکی هست که راجب کارزار دارم میزنم صرفا جهت اطلاع رسانی هست 

کارزار رو حتما برای دوستاتون ارسال کنید، بحث، بحث زندگی و امنیت  ماست بلکه ن فقط زندگی ما زندگی و امنیت نسل آینده هم با چنین وضعیتی واقعا در خطره و از الان باید هوشیار باشیم... 

ما همه مسئولیم درمورد آینده بچه هامون، اونا حق دارن از امکاناتی مثل رفتن به مدرسه، مصرف آب، جذب شدن برای کار برخوردار باشن اما با ورود اتباع غیر مجاز تمام امکانات دز حال حاضر زیر صفره چ برسه به آینده که با این حجم از زاد و ولد دیگ جایی برای فرزندان آینده نیست... 

لطفا اگر ذره ای غرور نسبت ب وطنتون دارین کارزار رو امضا و تاپیک بزنید تا اطلاع رسانی کافی صورت بگیره 

باتشکر🌱

(اگر کسی در تویبتر اکانت داره لطفا هشتگ بزنید تند تند اونجا هم محدودیت کمتره هم اطلاع رسانی زودتر انجام میشه) 

اتباع_غیرمجاز#  

علف باید به دهن بزی شیرین بیاد. الان هرکس یه نظری میده اینجا. چاقه، لاغره، کوتاهه بلنده، زشته، خوشگله ..... مهم دخترخالته نه نظر نی نی سایتیا

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

بزار

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن