2777
2789
عنوان

رفت و آمد خونه مادر شوهر

196 بازدید | 13 پست

بچه ها من شوهرم خیلی بچه ننس-خیلی ام رفت و امدشون زیاد من باید رفت و آمد کنم یا نه برای اینکه وابستگی همسرم به خانوادش کم بشه

خسته ترینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی برای شوهرت تصمیم بگیری ولی برای خودت بگیر

اره الان شوهرم زنگ زد گفت مامانم گفته شام بیاید اونجا اگه دوس داری بیا اگه نمیای من خودم یه سر میرم و میام-من اولش گفتم نمیام بعدش زنگ زدم گفتم میام-

خسته ترینم
اره الان شوهرم زنگ زد گفت مامانم گفته شام بیاید اونجا اگه دوس داری بیا اگه نمیای من خودم یه سر میرم ...

به نظرم تو هم همراهش برو،تنهاش نزار. ولی قبلش تاکید کن زود برگردین. یا همونجا بگو باید بریم کار داریم..مثلا روبالشتی میخام بشورم‌

شوهر من سالی یبارم نمیره 

آخه حرفشم باهم یکی نیست هروقت نشستن حرف زدن آخرش دعواشون شده سر برادر شوهر کوچیکه 

منم۱۵ روزی یکبار یه ساعت عصر میرم

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

منم طبقه بالاشونم و این گند زده ب زندگیم و اعصابم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اره الان شوهرم زنگ زد گفت مامانم گفته شام بیاید اونجا اگه دوس داری بیا اگه نمیای من خودم یه سر میرم ...

بنظرم کارت اشتباه یوده  نباید پشتش میگفتی میام  باید رو حرفت میموندی الانم سعی کن اک جو  خوبی نذاره خونه مادر شوهرت  کمتر بیای و بری و عادتشون بدی  و عادت کنی