2777
2789
😂😂عجببب

باور کن😂😂😂

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنو چند هفته پیش یه کلیپ دیدم این آقایی که تو برنانه سمت خدا هم اومده بود چندبار اخونده اسمش رو یادم نیس 

میگفت چرا به افغانیا شناسنامه ایرانی نمیدین تا بتونن تو انتخابات شرکت کنن 

یعنی انقد حالم بد شد گفتم خدایا به کجا داریم میریم ما

هر کثافت کاری دارن میکنن امنیت نداریم تو خیابون  شما یه سر بیا تجریش اصلا نمیتونی راحت خرید کن ...

من شیرازی هستم،اینجا افغانی کم نیست ولی تا حالا نشنیدم کسی چیز بدی در موردشان بگه،کلا همه چیزشون یک جور دیگه هست،ولی پیش آمده چنتاشون هم دیدم که رفتار و شخصیتشون مثل خودمون بوده و بچه هم کم داشتند،والا به نظر من اینا همش بازی سیاسی دولت ها هست،وقتا دولت ها با هم مشکل پیدا می کنند ،مردم کشور هارو به جون هم می اندازند،چطور تا یک مدت پیش هیچ کس در مورد افغانی ها هیچی نمی گفت،الان که دولت ایران با طالبان مشکل پیدا کرده همه دارند در مورد افغانی ها می گن،به نظرم بازی سیاسی هست

چقد بددد😟☹️اخه واقعا چرا مسئولین رسیدگی نمیکنن

چون میخوان برای انتخابات ازشون استفاده کنن 

براشون نفع داره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

باید گریه کنم ب این وضع پس🥲🤭

آره به خدا خیلی نگران این وضعیت هستم

حالا اگه درست رفتار میکردن اینقد نمک نشناس نبودن

باز یه چیزی ولی اینا ثابت کردن ذات ندارند

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

بنظرم بهتره وطن فروش نباشیم انقد هم دفاع نکنید ازشون

تو‌ آدم درستی هستی که با هموطنت اینجور حرف می زنی از خود راضی ؟!چه دفاعی می کنم؟اکثر اوقات هر اتفاقی افتاده آخرش دیدیم نقشه و بازی بود،البته کلا با مهاجران غیر قانونی مخالف هستم،اگر هم مملکت قانون داشتند نباید اجازه می‌دادند این همه بچه بیارند