بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر کثافت کاری دارن میکنن امنیت نداریم تو خیابون شما یه سر بیا تجریش اصلا نمیتونی راحت خرید کن ...
من شیرازی هستم،اینجا افغانی کم نیست ولی تا حالا نشنیدم کسی چیز بدی در موردشان بگه،کلا همه چیزشون یک جور دیگه هست،ولی پیش آمده چنتاشون هم دیدم که رفتار و شخصیتشون مثل خودمون بوده و بچه هم کم داشتند،والا به نظر من اینا همش بازی سیاسی دولت ها هست،وقتا دولت ها با هم مشکل پیدا می کنند ،مردم کشور هارو به جون هم می اندازند،چطور تا یک مدت پیش هیچ کس در مورد افغانی ها هیچی نمی گفت،الان که دولت ایران با طالبان مشکل پیدا کرده همه دارند در مورد افغانی ها می گن،به نظرم بازی سیاسی هست
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
بنظرم بهتره وطن فروش نباشیم انقد هم دفاع نکنید ازشون
تو آدم درستی هستی که با هموطنت اینجور حرف می زنی از خود راضی ؟!چه دفاعی می کنم؟اکثر اوقات هر اتفاقی افتاده آخرش دیدیم نقشه و بازی بود،البته کلا با مهاجران غیر قانونی مخالف هستم،اگر هم مملکت قانون داشتند نباید اجازه میدادند این همه بچه بیارند