2777
2789

لطفا اونایی ک زیر ۲۰ ازدواج کردن یا نگن فامیل ما ۱۵ سالگی ازدواج کرد و اینا🥲🔴

شما با کسی ک دوسش داشتید ازدواج کردید؟ استرس داشتید یا ذوق؟

ما خیلی همو دوست داریم و قراره سال آینده نامزد کنیم (و طول نامزدیمون دیگه حداقل ۱ سال هست)

من ۲۲ سالمه رشته خیلی خوبی میخونم و تاحدودی از آینده شغلی مطمئنم میدونم اصن به هیچ وجه شخصیتی نیست ک جلو درس و کار منو بگیره اتفاقا تشویق میکنه و همه جوره هم اوکی هست 

خانوادم ازش خوششون اومد و موافقت کردن ولی الان مثل خوره ی استرسی افتاده به جونم به خاطر درس و کارم و اینکه تو خانوادمون هیچکس تو این سن نامزدی نمیکنی ینی رسما میگن طرف هول شوهر بوده🥲 حس میکنم ذهنم خیلی درگیر شه و تمرکز درسم بره 

خب شما ک الان باهم در ارتباطید.

بعد از نامزدی هم شرایط همین هست فقط یه تعهد بیستون برقرار شده.دیگه یهو ک نمیاد ک بگی ذهنم درگیر شد واینا.

به فامیلم ربطی نداره اگر کیس خوبی هست اوکیه.

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

22 سال همچین سن کمی نیست. بعدهم کار به حرف مردم نداشته باش

آخه تو خانواده ما ۲۲ حکم همون ازدواج تو ۱۵.۱۶ سالگی رو داره

و خیلی دغدغه کار و درس دارم 

الان ک خانواده اون و من در جریانن و همو دیدن واقعن نمیشه گفت نه بزاریم برای ۲ سال دیگه 

باید ببینی چی میخاهی اززندگیت 

طرف مقابلت امکاناتش چیه 

بعدا نگی اگه صبر میکردم موقعیت بهتر پیش میامد وسنم کم بود مثلا ان اقا خونه ماشین داره یانه یا باید هردوتون مارکنید به ان امکانات برسید

تعیین کنید بعداز ازدواج کی میخاهی باردار بشی اگه عقد کردی مراقب باشی باردار نشی که جلو تحصیلت وکارت را بگیره 

به مرد ها هیچ اعتمادی نیست خاله من بعد ازدواج شوهرش نه گذاشت دیپلمشو بگیره نه 😐کلاس خیاطیشو تموم کنه تویه عقد شرط بزار و تعهد کنه و امضا بده که مانع درس خواندن و کار کردن تو نشه(تویه عقد نامه کلی جا گذاشتن تا شرط هاتو بنویسی) و شوهر خاله منم هفت سال عاشقش بوده و میومد خواستگاریش 🥲باهاش آخرش اینجوری کرد ...پس زیاد به عشق عاشقی تکیه نکن و تمام تلاشتو بکن تا شاغل بشی 

لینک کانال داستان ترسناک 😰 آپارات من:aparat.com/chanel_lucifer
من خودم ۲۷ ازدواج کردم ولی ایشالا اجازه ازدواج زیر سی سال ب دخترم نمیدم‌.هرکی شرایط خودشو داره

واقعن سن خیلی خوبی بود هم درستون تموم شد هم شاغل بودید با استقلال کامل رفتید 

مادر منم نظرش بعد ۲۵.۲۶ بود 

و حتی نظر خودم 

ولی خب دیگه زد و عاشق شدم و میخواستم هدف دار باشه ارتباطمون

آخه تو خانواده ما ۲۲ حکم همون ازدواج تو ۱۵.۱۶ سالگی رو داره و خیلی دغدغه کار و درس دارم  الان ...

خب مگه با ازدواج نمیشه درس و کار 

همه جای دنیا - خیلی از آدمها همزمان دانشجو همزمان شاغل- همزمان مادر یا پدر هستن. 

این مشکل چیه؟؟؟؟؟

به مرد ها هیچ اعتمادی نیست خاله من بعد ازدواج شوهرش نه گذاشت دیپلمشو بگیره نه 😐کلاس خیاطیشو تموم کن ...

نه این حقوق رو میده 

اصن هم همچین تفکری نداره مادر خودش هم شاغله 

ولی من بیشتر دلهرم یه خاطر لینه ک ممکنه ذهنم درگیر شه و نتونم درس بخونم و سنم کمه

خب مگه با ازدواج نمیشه درس و کار  همه جای دنیا - خیلی از آدمها همزمان دانشجو همزمان شاغل- همزم ...

نمیدونم واقعن چرا این استرس افتاده به جونم

از درگیر شدن ذهنم میترسم ک تمرکزمو رو درس بگیره 

و کلا تو فامیل همه بالای ۲۵ تازه به این مسائل فکر میکنن 

باید ببینی چی میخاهی اززندگیت  طرف مقابلت امکاناتش چیه  بعدا نگی اگه صبر میکردم موقعیت ب ...

نه همه جوره اوکیه و آدم قابل اعتمادیه

ینی عاشق هم شدیم و انتخاب هم هستیم  

ولی خیلی از بابت درس و شغلم استرس بهم وارد شده

عزیزم سنت خوبه برای ازدواج خودتم که میگی همه جور اوکی هستین خوبه دیگه من‌۱۹سالگی ازدواج کردم الانم2 ...

آخی خوشبخت باشید عزیزم 🥹

با وجود بچه تونستید درس بخونید؟

2790
2778
2791
2779
2792