2777
2789
عنوان

🔴نامزدی تو شرایط دانشجویی و سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 39 پست
یکی از آبجیام هم تو سن دانشجویی نامزد و ازدواج کرد همه خانوادم مخالف بودن چون نه سربازی رفته بود نه ...

راستش از لحاط مالی و تحصیلی هیچ مشکلی نداره طرفم 

بیشتر دغدغم اول درسه بعد هم فامیل ک میگن تو سن کم اومد نامزد کرد 

عزیزم مردم همیشه حرف میزنن دیر ازدواج کنی میگن ترشیده زود ازدواج کنی میگن کودک همسری به موقع ازدو ...

راستش طرفم همه جوره اوکیه و خیلی همو دوست داریم حتی اون بیشتر 

هیچ وقت هم جلو درس و کار منو نمیگیره حتی گفت همه حقوق ازدواج رو میدم بهت 

ولی نمیدونم این دلهره برای چی 

حس میکنم نامزدی خیلی ذهنم رو درگیر میکنه و همه میگن این ک تو فاز درس بود همش چرا یهو این سن اومد نامزد کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی طبق صحبت خودمون قرار شد سال آینده وقتی ترم ۶ هستم نامزدی باشه و ۱.۲ سال هم نامزد بمونیم  و ...

اگه طرف باشعور باشه نه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

راستش از لحاط مالی و تحصیلی هیچ مشکلی نداره طرفم  بیشتر دغدغم اول درسته بعد هم فامیل ک میگن تو ...

عزیزم هر دو خانواده با هم صحبت کنن و شما اونجا بگو که تا چه مقطعی میخوای درس بخونی و یا شاغل باشی یا نه تا بعد برات چیز دیگه نخوان و اجازه دخالت نداشته باشن

اگر خودت راضی هستی و تو وجودت میبینی که به سن ازدواج رسیدی و میتونی یه زندگی رو بچرخونی 

حرف فامیل و غیره نباید برات مهم باشه

چون شما مشکل مالی نداری و هر دو خانواده موافق هستن برات درس خوندن هم بهتر و راحتتره چون همه فکرت رو میزاری رو هدف آیندت جای شیطنت های دوران دانشجویی 

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
عزیزم هر دو خانواده با هم صحبت کنن و شما اونجا بگو که تا چه مقطعی میخوای درس بخونی و یا شاغل باشی یا ...

راستش الان قرار ازدواج نداریم

قرار شد سال آینده نامزد کنید و بعد ۱.۲ سال زمانی ک درسم تموم شد و اواسط زمان طرحم هست حالا عقد و ازدواج باشه

راستش الان قرار ازدواج نداریم قرار شد سال آینده نامزد کنید و بعد ۱.۲ سال زمانی ک درسم تموم شد و اوا ...

خب پس عزیزم چه بهتر

اینجوری شناختت هم بیشتر میشه و با آگاهی کامل ازدواج میکنی

ان شالله که خیر باشه و خوشبخت بشین🌹

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...