2777
2789
پارسال ۲۵ بود امسال ۳۰  پسرمم مهد میره سالی ۱۰ تومن

خونه که خریدین بچه ها رو چند سالی بزارین دولتی 

این همه بچه می‌ره دولتی مکه اونا آدم نیستن ؟ 

الان نمیتونی پسته بخری ؟ فکر می‌کنی این متوقع بودن تمومی داره ؟؟ 

فردا یک چیزایی ازت طلب کنه که مغز آدم سوت بکشه 

بلاخره کسی ک توانایی خرید خونه و غیرانتفاعی رو داره حتما حتما می‌تونه آجیل هم بخره حتی کم 

ماهم خونه خریدیم وقسط میدیم دخترمم غیرانتفاهیه

ولی توان اینو نداریم که پسته وبادوم هندی رو بزاریم تغذیه مدرسه،بعدشم داشته باشیمم نمیزارم، اینارو توخونه اگه داشتیم میدم بخوره نه مدرسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها بعضی ها جلو هم دس میکنن تو کیف هم خوراکی همو میخورن....حالا بستگی داره کلاس چندم باشه .بیشتر ...

نه پارسال مشکل داشتم اونم هر روز پس م پنجم بود امسال ششم

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
وای خب چرا دولتی نمی‌گذارید خرجشون کمتر میشه ولا من معلم های دولتی رو من بیشتر قبول دارم 

همسرم قبول نمیکنه میگه بچه های همکارام هرکدوم که دکتر و وکیل شدن همشون غیرانتفاعی ان 

نمیدونم والا چی بگم خودم موندم 

منم همین طور خیلی خوبن امسال مدرسه دخترم کلی از غیر انتفاعی اومده بودن میگفتن معلم هاش خوب نیستن&nbs ...

از نظر منم همینه معلم های مدارس دولتی مقید،حرفه ای و مسئولیت‌ پذیر ترن به نظرم 

کاش همین پسته بود بازم میخریدیم  کلی هزینه  داریم  فک کنم تو این اوضاع بدی که امسال ...

منم دقیقا عین شما

فقط بچه ها شدن اولویت.خرید خونه پدر مارو درآورد.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
همسرم قبول نمیکنه میگه بچه های همکارام هرکدوم که دکتر و وکیل شدن همشون غیرانتفاعی ان  نمیدونم ...

بگو چه ربطی داره یعنی کسی که دولتی میره وکیل مهندس نمیشه؟

همسرتون غیرمنطقیه این همه آدم رفتن مدارس دولتی و موفق هستن

خدا حفظشون کنه . منم یه خواهر دارم پسرش هم میره غیر انتفاعی  اصلا خواهرم درگیر تغذیه اش نیست ...

ممنونم عزیزم خدابچه ها شما هم حفظ کنه ببین من از همون اول عادت شون دادم دیگه یاد گرفتن بهشون هم گفتم هر کی هرچی داشت یا اورد مدرسه شما خودتون مقایسه نکنید باهاش شرایط زندگی ها فرق داره شایدشما هم چیزی دارین که اونا ندارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خدا حفظشون کنه . منم یه خواهر دارم پسرش هم میره غیر انتفاعی  اصلا خواهرم درگیر تغذیه اش نیست ...

نه عزیزم از تربیت نیست پسر من از بچگی میوه نمیخورد خودمو جلوش دااار بزنم میوه نمیخوره زورش کردم تشویقش کردم تنبیهش کردم ولش کردم نمیخوره هر دفعه مادرشوهرم کلی سرزنشم میکنه به خدا دختر برادرشوهرمو میکوبه تو سرم ولی پسرمن با میوه کلا مشکل داره 

همسرم قبول نمیکنه میگه بچه های همکارام هرکدوم که دکتر و وکیل شدن همشون غیرانتفاعی ان  نمیدونم ...

پس بگو غیر انتفاعی شرایطش اینه بچه پسته و بادوم میبینه میخاد

برو یکی دوکیلو بگیر بزار خونه.بچس میبینه دلش میخاد

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

خب بگو پس بلوبری وپسته هم بخر هر روز بزارم براش 😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜