2777
2789
آره ولی گرم لیوان هم نداره دخترم پول بیمه گفتن بیاره به من اصلا چیزی نگفت حالا صبح میگه پول میخوام م ...

براش ببر دیگه کاری که شده عزیزم 

دخترتم حتما مدرسه فشار میارن روش اکثرا تهدید میکنن و هی میان سر کلاس مغز آدمو میخورن  وگرنه راضی به اذیت شما نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من لقمه خاگینه نون پنیر و یا شکلات میذارم تو خونه لب نمیزنه ها ولی تو مدرسه تا تهشو در میاره 

بچه گشنه که بشه میخوره من دخترم یه کم ایراد میگیره بخدا پسرم کلاس ششم هست از پیش دبستانی من هر چی گذاشتم براش نگفته بده همه هم میخوره دختر بلا و ناز دارهر😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کاش همین پسته بود بازم میخریدیم  کلی هزینه  داریم  فک کنم تو این اوضاع بدی که امسال ...

میدونم عزیزم خیلی سخته کلا هممون داریم زیر بار زندگی له میشیم ما وقتی خونه خریدیم من سه سال نتونستم حتی جوراب بخرم شاید باورش سخت باشه ولی جوراب نمیتونستم بخرم دیگه برو تا آخرش 

بله یکبار یکی دو سال پی خوراکیهای پسرمو برده بودن گشنه و تشنه برگشت خونه

پسرمن خوراکیهاش ریخته بود رو زمین بعد معلم رو وادار کرده بود که به مامانم زنگ بزن برام خوراکی بیاره 

باید بهش بگید اگه همچین اتفاقایی افتاد از مدرسه زنگ بزنن

دقیقا همسر منم کارمنده  مدرسه هم قسط بندی میشه  مرسی از اینکه روشن کردی بچه هارو  ...

منم شرایط شما رو دارم دخترمم کلاس دومیه منتها مدرسه دولتی فرستادم

ما هم خونه خریدیم و زمین و...تا خرخره تو قرضیم.واقعا شرایط سختیه درکتون میکنم

ولی دیگه پولی واس غیرانتفاعی نموند

الانم از مدرسش راضیم.همه یکسان تغذیه میارن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
من که گذاشتم دولتی......چاه باید از بیم خودش آب درباره.

منم والا از پیش دبستانی تا الان که یکی شون چهارم یکی شون ششم دولتی میرن بچه اگه بخواد درس بخونه همون دولتی هم میخونه بچه اگه بخواد بی ادب بشه وچیز یاد بگیره همون غیر انتفاعی هم یاد میگیره البته نظر شخصیم هست 

بچه گشنه که بشه میخوره من دخترم یه کم ایراد میگیره بخدا پسرم کلاس ششم هست از پیش دبستانی من هر چی گذ ...

منم پسر دارم جز میوه که تحت هر شرایطی پسش میاره بقیه چیزاشو میخوره اره دخترا انگار ریزبین ترن 

بله یکبار یکی دو سال پی خوراکیهای پسرمو برده بودن گشنه و تشنه برگشت خونه

من‌پارسال کل سال و مشکل داشتم دیگه مجبورا پول نیزلشتم میگفتم فقط داخل جیبت باشه از کل کلاس دزدی میکردن از پول تا خوراکی اونم تو یه روز 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
وای خب چرا دولتی نمی‌گذارید خرجشون کمتر میشه ولا من معلم های دولتی رو من بیشتر قبول دارم 

منم همین طور خیلی خوبن امسال مدرسه دخترم کلی از غیر انتفاعی اومده بودن میگفتن معلم هاش خوب نیستن 

بچه گشنه که بشه میخوره من دخترم یه کم ایراد میگیره بخدا پسرم کلاس ششم هست از پیش دبستانی من هر چی گذ ...

خدا حفظشون کنه .

منم یه خواهر دارم پسرش هم میره غیر انتفاعی 

اصلا خواهرم درگیر تغذیه اش نیست یعنی میگه هرچی میزارم میخوره 

میگه صبح ها براش لقمه پنیر میگیرم 

مال من بچه ها تا حالا لب به پنیر نزدن میگن بو داره 

تو دلم مونده یه پنیر گردویی 

یه پنیر گوچه ای لقمه کنم بدم بهشون 

گاهی فک میکنم از تربیت بد منه که نتونستم اونارو خوب بزرگ کنم😭

مگه‌ پسته جای شما کیلویی چنده؟؟ ما خودمون باغ پسته داریم از کشاورز کیلویی ۴۰۰ تا ۴۲۰ میخرن... 

اینجا کیلویی هشتصد ب بالاست

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم