2777
2789
ببخشید همون چند تا دونه پسته و بادامی که میگی کلی هزینشه یه بیست تا دونه پسته میشه صد تومن  

مگه‌ پسته جای شما کیلویی چنده؟؟ ما خودمون باغ پسته داریم از کشاورز کیلویی ۴۰۰ تا ۴۲۰ میخرن... 

به نظر من اون مادر هم باید سعورش بکشه و خوراکیهای خاصشو توی خونه بده بچش و برای مدرسه چیزای معمولی ب ...

به خدا ما باغ داریم بعد تو فصل گوجه سبز که نوبر تا حالا نشده من برا دخترم مدرسه گوجه سبز بزارم مبادا بچه ها دلشون بخواد هر سال یک روز توی مشمبا کوچیک بسته بندی کردم واسه هر دانش اموز دادم دست معلم کل کلاس پخش کنه تا بچه ها همه با هم بخورن خیر اموات

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببخشید همون چند تا دونه پسته و بادامی که میگی کلی هزینشه یه بیست تا دونه پسته میشه صد تومن 

کاش همین پسته بود بازم میخریدیم 

کلی هزینه  داریم 

فک کنم تو این اوضاع بدی که امسال گرفتیم 

لباسهای پاییزی زمستونه 

من خودم چند ساله یه پالتو میخوام هرسال میگم ایشالله سال بعد 

همسرم از استرس قسط و وام خوابش نمیبره شبا 

ولی خوب هیچ کس اوضاع اون یکی رو درک نمیکنه

خانما یه سوال ،،،،از کیف بچه هاتون وسیله و خوراکی  چیزی دیدید تا حالا دریده باشن

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
من برا دخترم دو تا لقمه گذاستم با یه کیک گفت من نمیخورم گفتم باشه من میزارم تو نخور حالا همچین گشنه ...

من لقمه خاگینه نون پنیر و یا شکلات میذارم تو خونه لب نمیزنه ها ولی تو مدرسه تا تهشو در میاره