من کتاباشم ندارم همون موقع بزور میخوندم چرا الان باید برم کتاب عربی بخونم 🙄 ولی کتاب سینوهه رو خون ...
من سینوهه گرفتم ب امید داستان واقعی بودن ، دیدم زمانه نخوندم ...اما متنش دلبر و قشنگ بود
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ایران عالیه ولی قوانین و مقررات نحوه اجرا و مجری ناظر و قاضی و کلا این بخش مشکل داره مثلا خود من تلاش میکنم میدوم ولی نمیرسم حق خوری ظلم دزدی زیاد شده اگه شایسته سالاری بود اگه افراد دلسوز و کاربلد به پست و مقام و میز ریاست میرسیدن هیچوقت نخبه و کاربلد و سرمایه گذار خارجو انتخاب نمیکردند
منم مثل توعم الان بارونم باریده به سرم زده برم بیرون
کاش میشد تنها میرفتیم .تنها تو دل سکوت و آرامش و مخصوصا باران شب
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یآدم میمونه من تازه کنکور دادم کتاباشو دارم همین که به دینی عربی فکر میکنم مغزم خواب میره
چند سالته؟
اینکه چرا این تلاشو توی کشور خودن نکنی ناراحت کنندس ولی واقعا نمیشه سر کرد نمیشه زندگی گذرون برو او ...
گرونی و تورم مال همه کشورها است .