2777
2789
فقط توی ذهنم قصد دارم وگرنه هیجی نکردم😂😂 یه سری هم یه کم آلمانی یاد گرفتم ولی گرونه نمیدونم چی کنم ...

عزیزم ما از طریق جاب‌ آفرمیریم یعنی ویزای کاری 

تمکن مالی نمیخواد کارفرما باید تایید کنه فقط

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کتاباشم ندارم همون موقع بزور میخوندم چرا الان باید برم کتاب عربی بخونم 🙄 ولی کتاب سینوهه رو خون ...

من سینوهه گرفتم ب امید داستان واقعی بودن ، دیدم زمانه نخوندم ...اما متنش دلبر و  قشنگ بود 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مگه ایران بده؟

ایران عالیه ولی قوانین و مقررات نحوه اجرا و مجری ناظر و قاضی و کلا این بخش مشکل داره مثلا خود من تلاش می‌کنم میدوم‌ ولی نمیرسم حق خوری ظلم دزدی زیاد شده اگه شایسته سالاری بود اگه افراد دلسوز و کاربلد به پست و مقام و میز ریاست میرسیدن هیچوقت نخبه و کاربلد و سرمایه گذار خارجو‌ انتخاب نمی‌کردند 

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

منم مثل توعم الان بارونم باریده به سرم زده برم بیرون

کاش میشد تنها میرفتیم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تنها تو دل سکوت و آرامش و مخصوصا باران شب   

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم ما از طریق جاب‌ آفرمیریم یعنی ویزای کاری  تمکن مالی نمیخواد کارفرما باید تایید کنه فقط

مثلا آلمان چه شغلایی‌ نیاز داره 

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

یآدم میمونه  من تازه کنکور دادم کتاباشو‌ دارم همین که به دینی عربی فکر میکنم مغزم خواب میره

چند سالته؟

اینکه چرا این تلاشو توی کشور خودن نکنی ناراحت کنندس‌ ولی واقعا نمیشه سر کرد نمیشه زندگی گذرون برو او ...

گرونی و تورم مال همه کشورها است .

مثلا آلمان چه شغلایی‌ نیاز داره 

بیشتر در درجه اول پرستار

ولی شغلای فنی خییلی نیاز داره

مهندس آی تی و برنامه نویسی و...

تحقیق کن اگه کمتر از۲۵ سال باشی میتونی اوسبیلدونگ شرکت کنی

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد