2777
2789
بنظرم کسیم میخواد کمک کنه باید حضوری باشه قشنگ تحقیق کنه بعد کمک کنه مجازی دروِغ ظاهر سازی و کلاهبرد ...

من خودم خام شدم از سر محبت بهش پول واریز کردم ، آخر معلوم شد کلاهبرداره ... خیلی ها پول واریز کردند ... آمد گفت غلط کردم ... حالا باز با کاربری های جدید میاد گدایی می‌کنه...اینا عادت کردن ب پول مفت مردم ... حیا و عزت نفس ندارن دیگه.... گفت توبه میکنم..این بود توبه اش؟؟؟ 

راست میگن توبه گرگ مرگه...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دارم فکر میکنم ب اینکه کارم قراره بگیره یا نه ؟ 

اینکه چطوری توسعش بدم

چقد طول میکشه و و و و .....

از شرایطم راضی ام ,فقط خسته‌ام و بغض‌ناک و عجین با احساس درک نشدن ...!
میگم  خوش ب حال اونایی ک مدرسه دارن فردا  الان پتو کشیدن سرشون ب زور خوابشون ببره

من بچه مدرسه ای دارم ..صبح زودتر از بچه ام باید بلند شم وسایل و لقمه آماده کنم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دو ساعت پیش زلزله اومد  میترسم دوباره بیاد بچم کوچیکه واسه اون میترسم😣

کجا عزیز؟

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

ایران عالیه ولی قوانین و مقررات نحوه اجرا و مجری ناظر و قاضی و کلا این بخش مشکل داره مثلا خود من تلا ...

باور کن همه جای دنیا همینه ... دنیا کلا جای خوبی نیس.. تازه ایران بهتره.

کجا عزیز؟

لرستان 

بچه های سایت میگن زلزله نبوده

منم همینجوری موندم😓

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

متوجه نشدم دیدی چی چیه؟😶

رمان ،رمان نمیخونم 

دارم به نامزد سابقم فک میکنم

برام عجیبه اون چطوری اینقد راحت بیخیالم شد

هر دفعه برگشتم سمتش پس م زد

اولین دفعه اش ازش پرسیدم چرا قبول نمیکنی برگردیم بهم؛ یعنی بدون من حالت خوبه؟

گفت خوبم آره خوبم

گفتم من چرا خوب نیستم پس

گفت تو باور نکردی توام باید باور کنی

آخرین دفعه اییم که برگشتم چند روز پیش بود؛ گفت مامانم یکیو برام پیدا کرده؛ گفت اشتباهاتی که تو رابطه ام با تو داشتمو با اون انجام نمیدم؛ گفت میخوام کلا بهش بگم چشم میخوام خیال پدر مادرمو از بابت ازدواجم راحت کنم

تک تک جملاتش تو ذهنم رژه میرن برا همین نمیتونم بخوابم

لرستان  بچه های سایت میگن زلزله نبوده منم همینجوری موندم😓

شدید بود؟

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

از دست پدر شوهرم کفریم چند ساعته که نشستم نفرین میکنم کثافت رو 

یا بی محلی و بی توجهی کن 

یا کنار بیا ..

شدید بود؟

تقریبا صداش که زیاد بود 😓

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨