2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر باید بیاد خواستگاری دختر. 

حالا هم که عشقت رو گفتی و گفت نمیخوادت. تو هم ولش کن. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اصرار نکن

راحتش بزار

هر چی بیشتر اصرار کنی جو میگیرتش؛ فکر میکنه کیه ؛واست شاخ میشه 

یکم فاصله و دوری رعایت کن شاید خودش برگشت 

وگرنه گریه و‌ التماس و لابه فايده نداره؛ باعث میشه بیشتر ازت دور بشه

پسر باید بیاد خواستگاری دختر.  حالا هم که عشقت رو گفتی و گفت نمیخوادت. تو هم ولش کن.

خب گلم هم کلاسیم امروز داشتم جلو پسر عمه ام گریه ام سرازیر شد گفت کی جرعت کرده به دختر دایی ام عین آبجیم تو بگه گفتم رضا سربه سرم نزار قلبم درد میکنه گفت عاشق شدی گفتم چطور گفت کاملا معلوم از پری شاد شنگول شدی پری که همش تو خونه حبس و داره زار زار گریه میکنه

اصرار نکن راحتش بزار هر چی بیشتر اصرار کنی جو میگیرتش؛ فکر میکنه کیه ؛واست شاخ میشه  یکم فاص ...

منم ۱ ماه که پسر عموم فوت کرد گفتم میخوام خودت برگردی ن التماس ن گریه زاری ن تهدید به خودکوشی گفتم میخوام ببینم تا کجا پیش میری گفت تا بینهایت

منم ۱ ماه که پسر عموم فوت کرد گفتم میخوام خودت برگردی ن التماس ن گریه زاری ن تهدید به خودکوشی گفتم م ...

بزار بره 

به زور که نمیشه؛ عاقل باش

وقتی دلش نیست میخوای چیکارش کنی 

حوصلتو سر میبره 

محل نده 

گذر زمان آرومت میکنه 

نه موندنی با لگد میره 

نه رفتنی با خواهش میمونه

بزار بره  به زور که نمیشه؛ عاقل باش وقتی دلش نیست میخوای چیکارش کنی  حوصلتو سر میبره&nb ...

حرفت درسته اون روز تو اینستا یک چیز جالب گوش کردم گفت رهاش کن برگشت یعنی تا آخر مال توعه برنگشت یعنی قسمت نیسن از این بدم میاد عاشقمه میگم بیدار شو تو قلبت بنگر میگه عادت به خوابیدن دارم

طرفت بهونه میاره ، خودت باید بیدار شی و  سر ساعت ۹ این عشق رو بزاری سر کوچه

خب گلم هم کلاسیم به رفیقم میگم باور کن امیرحسین ببینم گریه میکنم  از اون طرفم فالگیرم گفت برمیگرده سر به سرش نذار ببینه داری درد میکشی میذاره میره از دانشگاه

خب گلم هم کلاسیم به رفیقم میگم باور کن امیرحسین ببینم گریه میکنم  از اون طرفم فالگیرم گفت برمیگ ...

خب باشین نهایت چند ترم باهمین دیگه ،،خودتو باید قوی نشون بدی اگر یک درصد احتما اینکه برگرده باشه،تو با گریه زاری و اویزون نشون دادنت فراریش میدی 

بخدا با ضعیف نشون دادن خودت و ناراحتی زیاد  ،اثبات عشق نمیکنی، بلکه  خودتو دم دستی و بی ارزش میکنی فقط 

طرفم میگه فلانی که همیشه عاشق و شیدای منه  برم دورامو بزنمو برگردم اون هست 

درصورتیکه تو باید خودتو قوی نشدن بدی و بفهمه که اگه کم کاری کنه  توبیخیالش میشی و زندگیت جریان داره 

اینجوری اون به خودش شک میکنه که عه دیدی چه کیس خوبی رو از دست دادم؟ متوجه اشتباهش میشه _تو  باید این فرصت رو بهش بدی که متوجه اشتباهش بشه(خودش به این نتیجه برسه) هرچقدررر دست و پا بزنی اون دور تر میشه بهترین کار فاصله گرفتنه

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
خب باشین نهایت چند ترم باهمین دیگه ،،خودتو باید قوی نشون بدی اگر یک درصد احتما اینکه برگرده باشه،تو ...

حرفت درسته اون روز تکس دادم چون واقع رابطه سمی براش رقم زده بودم و دروغ بدی گفتم بهش گفتم این قلب تا ابد برای تو میزنه مال تو برای من نمیزنه بحث اش فرق داره میگه از وقتی کات کردیم سنگ شدم گفتم مگه من بهم زدم گفت ن من تموم کردم ولی برای جفتمون بهتره گفت بهتره فراموش کنی منو تو ما نمیشه  گفت بیدار شو گفتم اونکی خواب توی ن من طرفی که آمده اشتباه پذیرفته تند میری و خودخواهی میکنی و اینارو میگی و اونکی خوابه تویی که دوسم داری احساسات سنگ کردی به قلبت زوج کن منو میبنی گفت من عادت به خوابیدن دارن

حرفت درسته اون روز تکس دادم چون واقع رابطه سمی براش رقم زده بودم و دروغ بدی گفتم بهش گفتم این قلب تا ...

خب خوب گفتی بهش تو دوست داشتنو بهش فهموندی الان بهتره که  برعکس عمل کنی

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage