2777
2789
عنوان

از دوستی های مسخره خسته شدم

123 بازدید | 8 پست

ی آقایی هست ۳۰ سالشه خونه داره ماشین داره شغل داره 

یبارم باهم قرار گذاشتیم از من خوشش اومد 

منم ۲۴ سالمه 

اصلا حوصله ی دوستی ندارم هی بخام قرار بذارم زنگ بزنم پیام بدم که دارم چکار میکنم تو چکار می‌کنی 

به نظرم اگه ایشون واقعا قصدش ازدواج باشه (خودشم میگه قصدم ازدواجه) اینو همه ی پسر ها هم میگن نباید گول خورد ....

خب سریع باید بیاد خواستگاری 

نه این که بگه فعلا باید دوست باشیم 

چکار کنم بگم دیگه بهم پیام نده ؟

خدایا مرسی ♥️

عاشقشی یا برا پول

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم باید باهاش بری بیرون که بیشتر آشنا بشی ،ته خونه نشستن که آشنایی نمیاره،اگه دم از حرفای س ک س وراحتی وداستان میزنه فقططططط بلاککککککککگ کن،ولی اگه پسر مودبیه وتلاش برای شناخت بیشتر میکنه تاسه ماه ادامه بده اگه دیدی ازش آبی گرم نمیشه شوتش کن بره جای اولش

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی