2777
2789
عنوان

دلم شکسته نامزدم معلوم نیست چشه😭

254 بازدید | 27 پست

بچه ها تروخدا بیاین کمک حالم خیلی بده.عشقم چن وقته یه طوری شده اصلاا حالم ونمیپرسه خیلی اصرار کنم یه زنگ‌میزنه .حس میکنم دوستم نداره ولی چی عوض شده انقد عاشقشم که حتی به کسی دیگه هم نمیتونم فکر کنم واقعا حالم بده.....البته خودش میگه یه مشکل خانوادگی داره زنگش میزنم بعد از کلی وقت که جواب میده میگم اگه دوستم نداری برم میگه نه بچه ای من دوست دارم .و بهونه  میاره برای احوال نپرسیدنش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا پسرا سرد میشن یهو همه مشکلات خانوادگی یا کاری براشون پیش اومده اصلا مردا یه چیشون شده انگاری

مردا اغلب حالت شکارچی دارن عقده فتح کردن ب طرف ک‌ میرسن میشن ماست درجا میزنن تا از دست بدن

مردهاوقتے مشڪل دارن ڪمے ڪنارمیڪشن وساڪت غارتنهایے شونودوست دارن.. همشم نگو دوستم ندارے بررررم😠

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
رفته تهران برای یه کاری

خب حتما مشکلی چیزی داره 

و نیاز ب تنهایی داره 

بعضی موقع ها مردا وقتی ی باری رو دوششون سنگینی میکنه همینجوری میشه اخلاقشون و تو تنهایی خودشون غرق میشن

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀

دوست پسر منم اینطور بود بعد میگفتم چته دیر جواب میداد اخر میگفت مشکل خونوادگی دارم....چند ماه بعد با مشکل خونوادگیش عقد کرد....هیچ رابطه ای کات نمیشه مگر این که یار ذخیره اماده بازی بشه🙂🙂🙂💔💔💔💔❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤