2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 48 پست

بعضی مردا اینجورن دختر عمم هرچیزی تا به نصفه میرسید قایم میکرد میگفت تموم شده اینجوری شوهره میخرید واگه مهمون میومد هم همه چی بودتو خونه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم هر ماه دوبار لیست خرید میدم طومار نامه س انگار همه ردیف پشت سرهم به صورت نوار دراز...بعد جالبیش ...

من لیست هم بدم یک درمیان می‌خره خیلی هاش خودش نمیخره

[QUOTE=311568339]من لیست هم بدم یک درمیان می‌خره خیلی هاش خودش نمیخره[/QUOTE

شرایط سخته به مردا هم فشار میاد ...ولی قلم های ضروری جزو واجباته نمیشه نخرید ...حق داری گلم ،جفتتون حق دارین ..البته اگه داشته باشه و پشت گوش بندازه این خیلی درده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم هر ماه دوبار لیست خرید میدم طومار نامه س انگار، همه ردیف پشت سرهم به صورت نوار دراز...بعد جالبیش ...

فقط اون یا ابوالفضلش جیگرمو سوزوند😅😅😅

شوهرمن هر بارخرید کلی میکرد غمباد میگرفت وحرف نمیزد.اگه هیچی نگم ماهی یه مرغ و روغن یه لیتری میگیره با یه کیلو سیب زمینی پیاز و پنیر وماست وبعد دیگه هرچی بخوام میگه ندارم بزار ۲۰ روزدیگه حقوق میگیرم میخرم ده روز اول بی پول میشه.منم گفتم زحمت نکش پولارو گرفتم خودم همه چی میخرم بدون اینکه کم بیارم تا آخر ماه.ولی وقتی خریدا رو میبینه چهرش یه چیزی تو مایه های یا ابوالفضله😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
فقط اون یا ابوالفضلش جیگرمو سوزوند😅😅😅 شوهرمن هر بارخرید کلی میکرد غمباد میگرفت وحرف نمیزد.اگه هی ...

😂گناه دارن ....

ولی جیک جیک مستونش بود فکر زمستونش نبود؟زن گرفتن دیگه خرج داره .ولی بنده خداها یه خرید میرن گوشت تنشون می‌ریزه...شوهرم خرید که می‌کنه خیلی تشکر میکنم بعد میگه واااای قیمت‌ها افتضاحه یه تومن ررفت هنوز میوه مونده ...منم میگم فداسرمون به دوا دکتر نره خرج شکم بشه ...میگه آره عزیزم تموم میشه میره...هر چی حقوق میگیره آدم ،خرج یخچال میشه نمیشه اصلا پس انداز کرد ،خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه ..

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من لیست هم بدم یک درمیان می‌خره خیلی هاش خودش نمیخره

مثل شوهر منه .همونجا که لیستو میدم یه نگاه میندازه و رنگش میپره درواقع اصن لیست رو درنمیاره از جیبش براش افت داره ببینن لیست دستشه.وقتی برمیگرده هم یه سطل ماست و یه پنیر دستشه میگه بقیشو یادم رفت😬

😂گناه دارن ....

مال من گناه نداره خیلی دو روئه

یبار بگو روغن ندارم بخر بی زحمت....اگه خرید آشپزی کن نخرید نکن...بگو چربی های بدنمو که نمیتونم آب کن ...

منم همش خودم خریدا رو میکردم با پول خودم 2 سال قبل همه گفتن تو هم نخر بزار بیاد ببینه غذا درست نکری پرسید بگو هیچی نداریم باور میکنید 2 ماه تمام من چیزی درست نکردم شب میومد میدید غذا نیست میرفت 2 تا تخم مرغ میخرید نیمرو میکرد و میخورد یا میرفت یه پرس غذا میگرفت میاورد جلوی چشم بچه میزاشت جلوش میخورد 2 ماه تمام اصلا به روش نیاورد خدا رو شکر الان راحت شدم

منم همش خودم خریدا رو میکردم با پول خودم 2 سال قبل همه گفتن تو هم نخر بزار بیاد ببینه غذا درست نکری ...

افرین به تلاش و پشتکارت...مقاومت کردی واقعا دست مریزاد دوماه خیییییلی زیاده ...خداروشکر آدمش کردی..چقدر سنگ دل باشی و یه پرس غذا سفارش بدی چجوری از گلوش رد شده ؟البته نتیجه مهمه ...که خداروشکر موفق شدی و الان راحتی.باریک الله بهت.

افرین به تلاش و پشتکارت...مقاومت کردی واقعا دست مریزاد دوماه خیییییلی زیاده ...خداروشکر آدمش کردی..چ ...

اشتباه متوجه شدی عزیزم آدم نشد از خونم پرتش کردم بیرون الان بادخترم خوش و خرمیم کم داریم کم میخوریم زیاد داریم زیاد میخوریم آقا بالا سر ندارم دیگه

اشتباه متوجه شدی عزیزم آدم نشد از خونم پرتش کردم بیرون الان بادخترم خوش و خرمیم کم داریم کم میخوریم ...

اهان فکر کردم مقاومت کردنت جواب داده ...پس شوتش کردی خودش با تنهاییش حال کنه

بازم آفرین به تلاش و پشتکارت ،زن قوی هستی که روی پای خودتی و تصمیم مهم زندگیتو گرفتی و خودتو خلاص کردی. 

از خدا برای خودت و دختر گلت روزهای پر از خوشی و آرامش می‌خوام.خدا پشت و پناهت باشه و هیچوقت محتاج بنده هاش نباشی و دستت پیش هیچ احد و ناسی دراز نباشه جز خدا.

الهی بگردم برات من مادرشوهرم دایم به شوهرم یاد میده چیزی نخره انقد میترسم به مرور روش تاثیر بذاره  

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

2824
2823
2791
2779
2792