2821
2789
عنوان

شوهرم

683 بازدید | 48 پست

براخونه میخواد خرید کنه دق میده آدم الان ازدیروز روغن تموم شده من دق میده تابخره یکن خسیس براخودمم که تف هم کف دستم نمی‌اندازد چندروز پیش تولدم بود پدرم ۵۰۰هزارجلوخودش داد الان هم هروقت بگم پول نمیده میگه داری اون خرج کن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شب که میاد بگو نزدیک شدی بگو بیام پایین ببرش خرید کامل خونه و میوه فروشی در ضمن حق نداره از کادوی تولدت برای خرید خاروبار استفاده کنه وقتی انقدر گ ا و ه توام پولو نگه ندار برو زود یه چیزی بخر باهاش برا خودت

یبار بگو روغن ندارم بخر بی زحمت....اگه خرید آشپزی کن نخرید نکن...بگو چربی های بدنمو که نمیتونم آب کنم بزارم تو دیگ ،البته از دست تو چربی تو تنم نمونده .

نگی اینجور شوخی کردم،بهش یبار بگو بعد وسط روز پیام بده یه عزیزم هم بزار تنگش...عزیزم بی زحمت روغن ،مرغ بخر می‌خوام غذا درست کنم ندارم ...اگه نیاورد اصلا هیچی درست نکن نهایت پنیر و چایی بخورین اون روز ولی یاد میگیره خرید کنه..باید مقاومت کنی تا عادات بدش رو با سیاست تغییر بدی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

شوهر من از خرید کلی متنفره حاضره هر شب بره دو قلم جنس بخره ولی همونو یجا نخره.اگه لیست بهش بدی انگار فش خار مادر دادی🤣

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
وای شوهر منم خسیسه خیلی خوبه و مهربون و خوش اخلاق ولی خسیسه بدجور

تا اول زندگیمونه باید یه کاری کنم ولی نمی‌دونم چی ؟! مامانمم فقط میگه کم‌ خرج بزار رو دست شوهرت الان عروسی خواهرمه میگه یه لبلسو دو شب بپوش مگه چی میشه

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
شوهر من از خرید کلی متنفره حاضره هر شب بره دو قلم جنس بخره ولی همونو یجا نخره.اگه لیست بهش بدی انگار ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شوهر من از خرید کلی متنفره حاضره هر شب بره دو قلم جنس بخره ولی همونو یجا نخره.اگه لیست بهش بدی انگار ...

منم هر ماه دوبار لیست خرید میدم طومار نامه س انگار، همه ردیف پشت سرهم به صورت نوار دراز...بعد جالبیش اینه خودکار هم میدم دستش میگم خرید کردی خط بزن 😂یه یا ابالفضل میگه و میره ...

2824
2823
2791
2779
2792