2777
2789
عنوان

فکر کنم مامانم حامله هست 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3530 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا هنوز جوابش نیامده اول اینکه انشالله باردار نباشه بود هم خدا بزرگه می‌دونم زیاد جالب نیست ولی تشویق نکن برای سقط ما هم یکی بود تا فامیلمون مادر و دختر گریه میکردن به خاطر بارداری الان که دنیا اومده اینقدر دوسش دارن 

اخه سن خودشون هم کم نیست ، بعد اینکه عزیزم پدرم تو خرج ما مونده من خودم کار میکنم خرج خودمو در میارم ...

خب عزیز دل من، باید از قبل مراقب بودن ، الان اون بچه هم عین خودت و داداشت جون داره. دلت میاد خدای نکرده یه خار بره پای داداشت؟ اون بچه هم همینقدر جون داره اما چون دیده نمیشه ما ادم ها راحت در مورد سقط حرف میزنیم . حالا که شده ، بنظر من با وجود همه سختی ها نگه داشتنش خیلی بهتر از کشتنش هست . تو این سن هم با مراقبت میشه بارداری سالم داشت . ان شالله که خدا کمکتون کنه و پر روزی و عاقبت بخیر باشید ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چی میگی عزیزم این بچه دنیا بیاد م20سالش ک بشه مامانش 67سالشع یعنی نزدیک 70سال خییلی ببخشید اسی ولی م ...

چ حسابایی میکنی خواهر

چیزی ک خدا میده با اینی ک بنده هاش میدن فرق داره گلم یکم فکر کن

اسی منو لایک کن ببینیم چی شد

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

سلام عزیزم من همچین تجربه ای داشتم و خیلی عصبانی بودم اون بچه سقط شد چون قلب نداشت...

ولی من از امتحان خدا رد شدم چون خیلی خودخواه بودم و اون بچه رو نمیخواستم ولی بعدش اتفاقای بدی برام افتاد و افسردگی گرفتم فکر میکنم بخاطر ناشکری بوده ...

امیدوارم خدا منو ببخشه

...

برای ظهور امام‌ زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات
ولا قشنگه یه کوچولوی ناز بیاد وای لپم داشته باشه

همسایه ما دوتا داماد داشت که حامله شد دخترش از نوه اش یکسال کوچیکتره خب چه اشکال داره ,تازه قدیما هم عروس ومادرشوهر باهم زایمان میکردن ,بابای خودم با بچه های داداشش همسنه , شوهرم همینطور,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

دعا کنید منم باردار نباشم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
چ حسابایی میکنی خواهر چیزی ک خدا میده با اینی ک بنده هاش میدن فرق داره گلم یکم فکر کن

عزیزم روش جلوگیری هست فراوون 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺