2777
2789
عنوان

فکر کنم مامانم حامله هست 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3530 بازدید | 101 پست
اکه زایمان میکرد از این بدتر هم میشد  کلا سقط و زایمان و بارداری بدن و داغون میکنه توی سن بالا ...

سقط با زایمان خیلی فرق میکنه 

من سقط کردم اندازه ده سال پیر شدم کم خونی گرفتم مشکلات رحم هنوزم ولم نمیکنه

نه پرستار نیست، ولی تو دوره ای که داره پیش مامان باباش بزرگ میشه از حال اونا به بقیه بچه ها خبر میده ...

بقیه بچه ها خودشون میتونن زنگ بزنن به مامان باباشون حالشون رو بپرسن 

نیاز نیست یکی دیگه گزارش احوال اونا رو به بچه ها بده

در ضمن طبق فرموده شما همون میشه پرستار چون ما برای مامان بزررگم پرستار گرفتیم زنگ میزنیم احوالش رو از پرستار میپرسیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم شرایط زندگی همو نمیدونن  مشکل مالی و... داشتن از دور و فضای مجازی شنیدنش آسونه اما زندگی ...

واقعا درک بالایی میخواید متاسفانه ما ایرانی ها  مدتیه که خودخواه شدیم و فقط اماده ایم که بگیم فلانی تو داری اشتباه میری مسیرو کاش برای این خصلت‌های بد هم یه ترمز داشتیم و میگفتیم شاید فردا روز من هم به این حال افتادم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
والا مادربزرگم تار۴۷ سالکی بچه اورد. ۹۷ سالگی هم فوت کرد در حالیکه هیچ مشکل سلامتی نداشت. دیگه پیمان ...

احتمال زیاد همون خنگ و کودنهایی که میگین قربانی شدند و مادربزرگتون تازه تو سن بالا متوجه شده که باید برای بچه هاش چیکار میکرده همین باعث شده گروه دوم پیشرفت کنند 

اون اولی ها هم طبق معمول باید جور کوچکترا رو میکشیدن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
واقعا درک بالایی میخواید متاسفانه ما ایرانی ها  مدتیه که خودخواه شدیم و فقط اماده ایم که بگیم ف ...

اره متاسفانه 

وگرنه قطعا هر کسی صلاح زندگی خودشو بهتر از هر کسی میدونه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من اگر جای مامانت بودم چنین قولی نمی دادم. خودش خواسته که بچه دار شده اگر مثبت بود خودتو ناراحت نشون ...

بخدا درک نمیکنید میگم مشکل مالی شدید داریم ، حتی خرج داداشمم من میدم ، مامانم پیوند روده شده بابام مشکل قلبی داره این وسط همه سختی ها میفته گردن من ، خب چه گناهی کردم 

احتمال زیاد همون خنگ و کودنهایی که میگین قربانی شدند و مادربزرگتون تازه تو سن بالا متوجه شده که باید ...

گروه دوم زمانیکه دنیا اومدن گروه اول همه بچه و شوهر و زن و زندگی داشتن. اتفاقا گروه دوم بیشتر مسعولیتهای پدر مادرشون به عهده گرفتن. حالا شما چرا بهت برخورد؟ نکنه از گروه اولیا هستی؟

گروه دوم زمانیکه دنیا اومدن گروه اول همه بچه و شوهر و زن و زندگی داشتن. اتفاقا گروه دوم بیشتر مسعولی ...

نمیدونم چرا فکر کردی بهم برخورد در حالی که این سبک زندگی در گذشته بسیار تحمیلی بوده و حتی طرف بعد از ازدواج عملا قدرت اختیار و کنترل رو زندگیش رو نداشته 

نمونه اش خواهرام و تمام فامیل 

اتفاقا از گروه دوم هستم و میدونم چقدر خواهر و برادر بزرگترم اذیت شدند و بعد از تولد ما همه زحمتها بدوششون بوده 

از کمبود محبت تامسایل مالی که باب میلشون نبوده 

قطعا اگه پدر و مادرم کمی عاقلانه تر فکر میکردند میدیدن همون سه تا بچه کافیه همونا رو بزرگ کنند به یه جایی برسونند