2777
2789
عنوان

فکر کنم مامانم حامله هست 😭

3528 بازدید | 101 پست

بچه ها من خودم ۲۷ سالمه داداشممم دیپلم گرفته مامانم ۴۵ ساشه الان رفت آزمایش بارداری بده خودش شک داشت خیلی اعصابم ریخته بهم آخه منو داداشم دیگه بزرگیم خودش گفت باردار بودم سقطش میکنم ، اصلا دیگه خوشم نمیاد خواهر برادر داشته باشم تو این سن ، خیلی اعصابم ریخته بهم 

خب سقط میکنه دیگ نگران نباش

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که باردار نباشه اونم تو این سن شاید بچه مشکل دار باشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

وا، چه ربطی به شما داره؟ چون شما بزرگین و خوشتون نمیاد بچه شو بکشه؟ به کسی چه ربطی داره مامانت بارداره یا نه که بخوای خجالت بکشی ازشون؟ مگه خرجشو مردم میدن که بخاطرش ادم بکشین؟  

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان اینطوری فکر میکنید، واسه دوستمم شرایط اینطوری پیش اومده بود اما بعد که شما میرید سر خونه زندگیتون اون بچه خیلی میتونه به خانوادتون کمک کنه، مراقب پدر و مادر باشه