2777
2789

ی چند روزیه ی اتفاق افتاده تو شهرمون که ذهنمو مشغول کرده

اگه این وسط هر دو طرف بچه نداشتن میگفتن حق همگی بوده که این بلا سرشون بیاد

ولی این وسط زندگی دختراشون نابود شد

ی عمو و برادر زاده بودن همسن و سال هم هردو زن و بچه داشتن 

اینا هنه ی کارا و روابط نامشروع رو باهم میرفتن انجام میدادن و از جیک و پوک هم خبر داشتن

از قضا برادر زاده با زن همین عمو هم رابطه داشته که نمیدونم چطور عمو با خبر میشه 

و برادرزاده رو میبره بیرون شهر و با تزدیک ۶۰یا۷۰ضربه چاقو میکشه و بعدشم خودشو به کلانتری معرفی میکنه

دنیای کثیفی شده اینا که حقشون بود یکی بمیره و دیگری اعذام بشه ولی دلم بحال دخترا میسوزه که بخاطر هوس پدر و مادر زندگیشون جهنم شده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بخاطر اشتباهات تایپی عذر میخوام

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  میتونم توی خصوصی وقتتون رو بگیرم عزیزم

قبول کردم. امرتون رو بفرمایید

دخترا کین ؟ مگه نگفتی بچه نداشتن  

گفتم که بچه داشتن هردو دختر داشتن

موضوع تاپیک نوشتم که

چه زندگی عجیب و انرمالی داشتن

خونواده های عجیب غریب تعدادشون کم نیست متاسفانه از اول بهتره اینا فرزند دار نشن کلا

مثلا خونواده ای ک اکثرشون معتادن،یا خونواده هایی ک اینجوری ان روابطشون یا حتی خانواده هایی ک اکورشون مشکلات روانی دارن

میکم خونواده چون انگار عرف و فرهنگه توشون ...اکثر قتلای ناموسی همیشه عمو و برادرزاده پشت پدر یا شوهر بوده مثلا

چه زندگی عجیب و انرمالی داشتن خونواده های عجیب غریب تعدادشون کم نیست متاسفانه از اول بهتره اینا فرز ...

میدونی درد اینه که فامیل ترس داشتن تو مدارسم تشییع دعوا بشه و دوتا جوون بخاطر این دوتا کثیف کشته بشه

مراسم کلا با استرس و اضطراب خانواده ها گذشت

میدونی درد اینه که فامیل ترس داشتن تو مدارسم تشییع دعوا بشه و دوتا جوون بخاطر این دوتا کثیف کشته بشه ...

بله حق داشتن
چون خونواده خودشونو میشناختن

تو شهرستانای کوچیکم متاسفانه خیلییی خیلییی بیشتره ای داستان که قومیتی یه کار خطارو انجام میدن

چرا  زنشو همراه  برادرزادش نکشت اونم مقصر بوده

بنظر من مقصر اصلی خودش بوده

خودش پای بی نانوسی  برادرزاده رو به زندگیش باز کرده

اون موقع که این برادر زاده شده بود رازدار کثافت کاری هاش.چندتا مرد خیانتکار به دست زنشون کشته شده؟؟؟؟

متاسفانه  تو اقوام ما یه چند ماه پیش  یه جوونی با یه خانم متاهل رابطه داشته زنش و طلاق میده اونم چون شوهرش طلاق نمیده زنه به شوهرش قرص میده  پسره میزاره تو ماشین و شوهرم رو زنده زنده میسوزونه

متاسفانه  تو اقوام ما یه چند ماه پیش  یه جوونی با یه خانم متاهل رابطه داشته زنش و طلاق مید ...

وای خدای من 😐😐

آخه گناه اون آدمهایی که به تور این بی شرف ها میفتن چیه؟

پس درسته که هر جور به ناموس مردم نگاه کنی،همونجور به ناموس خودت نگاه میشه.

وقتی میرفت سراغ زنهای مردم،نمیدونست یکی هم رفته سراغ زن خودش.تا ببینیم زن برادرزاده در چه حالیه😞🤦‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆