2777
2789
عنوان

بدخوابی بچه پنج ماهه

1337 بازدید | 29 پست

دوستان من دخترم پنج ماه و ده روزشه . قبلن وقتی میزاشتم رو پا و شیر میدادم راحت میخابید  ، الان روزها راحت تر میخابه ولی شب خیلییی مقاومت میکنه. اصلا وقتی جای خوابش رو میبینه پاهاشو میکوبه و گریه میگنه و جیغ میزنه. کسی تجربه ای داره؟ چیکارکنم بخوابه؟ 

تو کشوری که هستم خیلی ها از این سن اموزش خواب میدن یعنی برای یکی دو هفته شبها بچه رو وقتی بیداره میزارن تو تختش و میرن و گاهی میان سر میزنن. بچه انقدر گریه میکنه تا خوابش میبره و بعد چند روز هم عادت میکنه، کسی تجربه ای درین زمینه داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این روش ها استفاده نکن منم یه مدت خودمو درگیر این چرت و پرتا کرده بودم یه شب اومدم انجام بدم دیدم بچه بیچاره داره زجر کش میشه ول کردم کم کم عادت های غلط رو ترک دادم بدون گریه خوابش تنظیم شد (عادت غلط بچه من زیر سینه بودن بود )

بچه رو نباید به پا عادت میدادی کلا بچه رو نباید به چیزی وابسته کرد برای خواب چون وقتی بیدار میشه دوباره به اون کار برای خوابیدن دوباره نیاز پیدا می‌کنه 

باید براش روتین خواب تعریف کنی هر کاری که میتونی بهش پایبند باشی انتخاب کن 

مثلا روتین من برای پسرم ایناست 

خاموش کردن برق ها و کم نور کردن خونه و حذف تلویزیون و هر صدای الکترونیکی یک ساعت قبل خواب 

دستشویی 

مسواک 

بغل و بوس سه نفره 

یه گپ و گفت و ناز و نوازش و ماساژ دو نفره 

دو تا کتاب قصه 

یه سوره کوتاه 

شب بخیر و خواب 

مهم نیست روتینت چیه فقط بهش پایبند باش و چیزی باشه که بچه لذت ببره

کم کم وقتی شروع می‌کنی به روتین ملاتونین توی بدنش ترشح میشه و خوابش میگیره فقط هر شب انجام بده 

شما چون به پا عادت دادی باید این مرحله رو هم حذف کنی 

وقتی روتین رو انجام دادی تازه شروع کن بچه رو روی پا تکون بده وقتی چشمش خسته شد ولی هنوز خوابش نبرده بود بذارش زمین 

بیدار میشه 

دوباره بذار روی پا تکون بده چشمش خسته شد ولی هنوز خوابش نبرده بود بذار زمین 

دوباره بیدار میشه 

هی تکرار می‌کنی تا زمانی که وقتی میذاریش زمین دیگه انقدر خوابش گرفته که نمیتونه اعتراض کنه که بذاریش روی پا 

کم کم همینطوری هی زودتر بذارش زمین 

هی زودتر 

هی زودتر 

دیگه به جایی میرسه که وقتی سرشو میذاری روی بالش می‌فهمه وقت خواب رسیده 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
چه کشور سنگدلی

به کشور نیست توی خیلی از کشور ها همینه 

کلا دو تا متد تعریف میکنن برای تنظیم خواب یکی گریه زیاد که یکی دو هفته ای خواب تنظیم میشه 

یکی گریه کم که دو ماهه تنظیم میشه اسمش گریه کمه وگرنه همون کمش هم واقعا زیاده نمی‌دونم به چی میگن کم ، من یه شب اومدم انجام بدم دیدم بچه داره تلف میشه از گریه ول کردم 

جفتش از نظر من مفت نمی ارزه وقتی میشه بدون گریه خواب بچه رو تنظیم کرد 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچت دقیقا عین بچه منه بااین تقاوت ک دخترم یکسال و ده ماهش بود این مدلی بود ولی من بچم ترسیده بود حس میکنم از ترسش بود و البته عادت غلط روپاتکون دادن کوچیک ک بود باشیر میخوابید شبا ولی بعد از شیر گرفتنش عادتش دادم ب روپاخوابونذن دهنم سرویس شد

از این روش ها استفاده نکن منم یه مدت خودمو درگیر این چرت و پرتا کرده بودم یه شب اومدم انجام بدم دیدم ...

ببخشید پسر منم زیر سینه می خوابه..چطوری عادت شیر خوردنو از سرش بندازم..کالسکه و پا کارگر نبود

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
ببخشید پسر منم زیر سینه می خوابه..چطوری عادت شیر خوردنو از سرش بندازم..

نمودار خواب بچه سینوسیه ، هی بیدار میشه هی می‌خوابه حالا اگه به چیزی مثل سینه یا پا یا هر چی وابسته باشه برای دوباره خوابیدن به اون عادت نیاز داره

پس لحظه به خواب رفتن مهم ترین لحظه برای تغییر عادته مهمه که چطوری به خواب بره 

نکته دوم باید لذت زیر سینه خوابیدن رو براش کم کنی و جایگزین هیچی براش نذاری اینطوری نباشه که سینه رو ازش بگیری نوازش اضافه کنی بعد به این نوازش معتاد میشه سینه رو که حذف کردی هیچی جایگزین نمیکنی بچه باید سرشو که گذاشت روی بالش بتونه بخوابه بدون هیچ کمک اضافه ای 

یک ماه زمان بذار برای این مسأله و اینطوری که میگم شیر شب رو به کل قطع کن  

هفته اول دستت رو قیچی بذار روی هاله قهوه ای جریان شیر رو قطع کن 

هفته دوم دستت رو به نوک سینه نزدیک کن و فشار بده اینطوری هم جریان قطع میشه هم کل هاله قهوه ای توی دهنش نمیره جوری باشه که فقط نوک سینه توی دهنش قرار بگیره لذت مکیدن رو کم می‌کنه 

هفته سوم حین خوردن هر یک دقیقه یک بار انگشت بنداز گوشه دهنش سینه رو بکش بیرون اعتراض کرد دوباره بنداز دهنش انقدر تکرار می‌کنی که دیگه خواب بهش غلبه کنه نتونه اعتراض کنه 

هفته چهارم همون نوک سینه رو هم نیمه میندازی دهنش یعنی با دستت نصفش رو میپوشونی و دوباره همون نصفه رو هی می‌کشی بیرون 

چند روز آخر سینه رو به لبش نزدیک می‌کنی میبینی که همون رو هم نمیگیره و برای خواب بهش نیاز نداره 

ولی آغوش سرشار رو قبل از خواب با روتین بهش بده 

روتین رو بالاتر توضیح دادم 

نمودار خواب بچه سینوسیه ، هی بیدار میشه هی می‌خوابه حالا اگه به چیزی مثل سینه یا پا یا هر چی وابسته ...

البته پسر من ۲۲ ماهشه نمی دونم این روش رو قبول کنه یا چون هوشیار هست نمی گذاره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز