2777
2789
عنوان

بدخوابی بچه پنج ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 29 پست
البته پسر من ۲۲ ماهشه نمی دونم این روش رو قبول کنه یا چون هوشیار هست نمی گذاره

قبول می‌کنه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متشکرم

خواهش میکنم 

اینم یادم رفت بگم 

وقتی اعتراض می‌کنه توی گوشش آروم بگو الان وقت شیر خوردن نیست مامان جانم ، الان وقت خوابیدنه 

الان من به پسرم میگم چشماتو ببند می‌بنده و راحت می‌خوابه 

به حسی که از حرفات در میاد دقت کن خشم و حرص و خستگی توش نباشه فقط عشق توش باشه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
از این روش ها استفاده نکن منم یه مدت خودمو درگیر این چرت و پرتا کرده بودم یه شب اومدم انجام بدم دیدم ...

ممنون , روتین خواب داشت ولی یهو چند روزه اینطوری شده و سمت کارای روتین خواب هم میبرمش شدیدا عصبی میشه و پاهاشو میکوبه! 

به کشور نیست توی خیلی از کشور ها همینه   کلا دو تا متد تعریف میکنن برای تنظیم خواب یکی گر ...

اره من مطمعنم ده دقه بزارمش از گریه بالا میاره، یکم رفلاکس داره هنوز.  اینا واسه راحتی خودشون به گریه اهمیت نمیدن

ممنون , روتین خواب داشت ولی یهو چند روزه اینطوری شده و سمت کارای روتین خواب هم میبرمش شدیدا عصبی میش ...

برای بچه های کوچیک خواب خواب میاره روز هر چی بیشتر بخوابه شب هم بهتر می‌خوابه ولی بچه های بزرگتر رو باید خسته کرد تا خوابشون بگیره 

روتینش رو عوض کن چند تا چیز لذت بخش قاطیش کن مثلا از پنجره نگاه کردن به آسمون رو بیار توی روتینش ، یه چیزی که می‌دونی دوست داره رو بیار 

اره من مطمعنم ده دقه بزارمش از گریه بالا میاره، یکم رفلاکس داره هنوز.  اینا واسه راحتی خود ...

توی شیب بخوابونش میگی از بالشش بدش میاد احتمالا وقتی دراز می‌کشه سوزش داره سر دلش 

نمودار خواب بچه سینوسیه ، هی بیدار میشه هی می‌خوابه حالا اگه به چیزی مثل سینه یا پا یا هر چی وابسته ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت

دختر من شیر خودمو نمیخوره ولی تصمیم دارم کم کم شیر شبو قطع کنم،  میگن باید مقدار شیرو کم کنی و اب اضافه کنی که رقیق بشه. 

توی شیب بخوابونش میگی از بالشش بدش میاد احتمالا وقتی دراز می‌کشه سوزش داره سر دلش 

شیب زیاد میدم ولی اره ممکنه ازونم باشه چون یه مدت رفلاکسش بدتر شد ، ولی الان که خوب شده هم هنوز بد خوابه

ممنون عزیزم از توضیحاتت دختر من شیر خودمو نمیخوره ولی تصمیم دارم کم کم شیر شبو قطع کنم،  میگن ...

پسر من شیر خشکی نبود تجربه شو ندارم