2777
2789
به خاطر سختی شرایط و سنگین بودن درسها ؟؟؟

درسا سخت نبود 

فشار معلما مثلا معلم زبان ما فراتر از کتاب امتحان می‌گرفت بعد توقع نمره ۱۹ ۲۰ داشت 

نمرتم زیر ۱۷ بشه باید جمع کنی از مدرسه بری اخراج هم که بشی جایی رات نمیدن چند نفر تو این اتفاق براشون افتاد 

سخت گیری های بیخود 

از ساعت ۷ تو مدرسه تا ۳ بعدازظهر 

مدرسه هم امکانات نداشت خودمون ناهار میاوردیم البته بعضی روزها ما اصن تو ساعت ها رنگ روز رو نمی دیدیم همش داشتیم می‌نوشتیم و میخوندیم

عزمزم مدارس فرزانگان خیلی هم‌جوش اوکی نیستا نمدونم‌کدوم شهری من همه دوستام فرزانگان و تیزهوشان رقاب ...

من تهران هستم فرزانگان ۲ تهران کدوم محدوده ست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میشه بگی  عزیزم خیلی چیزها دقیقا مثل چی

مثلا رشته و  دانشگاهم احتمالا،اینکه مدارس دولتی معمولا بچه ها تو سن کم درگیر حاشیه هایی که میشن که فقط به خودشون ضربه میزنه تو تیزهوشان هم هست اینا ولی نه در حدی که تو رو از پیشرفت کردن منع کنه هر چی باشه آخرشم بچه ها غالبا کسایی هستن که هدف اول و آخرشون درسه و این به نظرم خیلی سالم تر از شرایطی هست که بچه ها فکر درس نباشن و درگیر رفیق بازی و چیزهایی که مناسب سنشون نیست و عوارض بدی داره، و درواقع دوست های سالم که تو رو از راه به در نکنن زیادن این خیلی با ارزشه به نظرم نه این که تو بقیه مدارس نباشه هست ولی خیلی کم تره

مثلا رشته و  دانشگاهم احتمالا،اینکه مدارس دولتی معمولا بچه ها تو سن کم درگیر حاشیه هایی که میشن ...

دقیقا منم به خاطر همین جو درس خوندن و رقابتی که توی درس دارند و کمتر به غیر درس می پردازند  مد نظرمه

هنوز نتایج قطعی انتخاب رشته نیومده ولی رتبم خوب بود احتمالا یک رشته خوب تو دانشگاه تیپ یک

امیدارم که نتیجه بسیار خوبی بگیری 

نتایج که اومد خوشحال میشم بیای و اینجا بنویسی چی قبول شدی 

دقیقا منم به خاطر همین جو درس خوندن و رقابتی که توی درس دارند و کمتر به غیر درس می پردازند  مد ...

براش تلاش کن اگر درس خوندن رو دوست داری تیزهوشان برای کسایی مناسبه که هدف اصلی و آخرشون درسه نه اونی که قراره مدال طلای المپیک بگیره یا نه اونیکه که قراره یک کارآفرین بزرگ بشه و حتی نه اونیکه قراره یک خیاط مشهور یا نقاش بزرگ که نمایشگاه نقاشی میزنه بشه.... ولی اگر نشد یا به هر دلیلی علاقه اصلیت تو درس نیست وقتتو تلف نکن از همین سن کم برو پی علاقه و استعدادت مطمئن باش تو همه شاخه ها کار هست و میشه موفق بود . چه ورزش چه هنر و چه درس و اگر از الان پی گیرش باشی ۶ ۷سال آینده مطمئن باش نتیجه تلاشت رو خواهی دید و جایگاه اونموقع تو به تلاش امروزت بستگی داره تو هر رشته و شاخه ای

امیدارم که نتیجه بسیار خوبی بگیری  نتایج که اومد خوشحال میشم بیای و اینجا بنویسی چی قبول شدی&n ...

باشه عزیزم بهت میگم تو خصوصی😁😘

درکتار همه اینا از زندگی و نوجوونی ایت لذت ببر با یک برنامه درست به همه کارات میرسی یک وقت به خودت نیای ببینی عمرت تموم شد و از زندگی لذت نبردی💔💓💓💓💥