2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم نمونه دولتی درس میخوندم توروخدا بیخیال شو تیزهوشان جز اینکه چیزای فراتر از کتاب یادت میده هیچی نداره برو یه مدرسه خوب ولی نرو امثال تیزهوشان نمونه خودتو زجر میدی 

اینم بگم من آدم درسخونی بودم فکر نکنی از درس متنفر بودم که اینا رو میگم😉

من خودم نهم به دهم قبول شدم خواهرم ششم به هفتم  شیشم به هفتم خیلی راحته فقط تست هوشه

منظرم اینه در قالب هوش مباحث علوم هم مطرح میشه  یا نه ؟باید علوم هم خونده بشه یا کلا بزاریم کنار 

عزمزمه میشه از خواهرت بپرسی  از درس علوم هم سوال میاد

نه عزیزم فقط سوالای هوشش کتاب هوش بگیر کار کنه هر شیب تست استعداد تحلیلی و هوش بزنه

کتاب هوش کمپلش ششم به هفتم بگیر بزنه و کتابای استعداد تحلیلی

منظرم اینه در قالب هوش مباحث علوم هم مطرح میشه  یا نه ؟باید علوم هم خونده بشه یا کلا بزاریم کنا ...

درس‌کتابشو بخونه هوش ادبیات یادمه داشت هوش ریاضی ولی علوم‌نه 

اگه نخونه بعدا تو کلاس هفتم دختر مشکل میشه حتما کتابای درسیشو بخونه لازم‌نیست تست بزنه واسه درسا کتاب های هوش و استعداد تحلیلی بگیر بزنه هر شب

من خودم نمونه دولتی درس میخوندم توروخدا بیخیال شو تیزهوشان جز اینکه چیزای فراتر از کتاب یادت میده هی ...

میدونی به خاطر جو و اینکه بچه ها دنبال درس هستند و کمتر به حاشیه فکر می کنند و ایجاد حس رقابت 

میدونی به خاطر جو و اینکه بچه ها دنبال درس هستند و کمتر به حاشیه فکر می کنند و ایجاد حس رقابت 

عزمزم مدارس فرزانگان خیلی هم‌جوش اوکی نیستا نمدونم‌کدوم شهری من همه دوستام فرزانگان و تیزهوشان

رقابت درسی درست ولی خیلی‌هاشون چون ارتباطی با پسر اینا ندارن میزنن فاز تامبویی اینا باهم رل میزنن و...همجنسگرا طور میشن 

فرزانگان ۲ تهران که خیلی بدتره 

البته این واسه دبیرستانه ها متوسطه اول کلاس هشتم نهم‌این جوری میشه کلا

البته از مدارس تیزهوشان پسرونه خیلی خبر ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز