2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 44 پست
خب ب قول بچه ها چند شغله ان و روزای تعطیل یا وقتای بیکاری میان سراغ اینکار. یکی دیگه اینکه ناچارن دی ...

والا چی بگم واقعا خدا بهشون قوت بده

همسر من حالا درسته سنی ازشون گذشته و ۵۷ سالشه ولی خب یه طبقه که بخواد با پله بره کلی زانوهاش درد میگیرن با اینکه خودش خبلی لاغره و چیزیم بلند نمیکنه اما اینا ...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من اسباب کشی داشتم کلی گریه میکردم براشون همسرم اومد گفت اتفاقی افتاده منم بازم   کردم گفتم و ...

چی بگم ...یه مقدار دوز عاطفه و درک متقابل تو مردا کمه

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
والا چی بگم واقعا خدا بهشون قوت بده همسر من حالا درسته سنی ازشون گذشته و ۵۷ سالشه ولی خب یه طبقه که ...

قربون قلب مهربونت

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
والا چی بگم واقعا خدا بهشون قوت بده همسر من حالا درسته سنی ازشون گذشته و ۵۷ سالشه ولی خب یه طبقه که ...

من خودم جوونم ولی اصلا زور ندارم ی کم ک کار میکنم خسته میشم. درسته اینا مرد هستن ولی بازم از غیرتشونه ک میرن سراغ کارای سنگین

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
قربون قلب مهربونت

فداتشم 

حس کردم میتونست حتی همسن پسرم باشه 

همسرم همش گیر داده بود ناراحت نباش ما مردا هممون تو ۱۷ ۱۸ سالگی زور بازومون زیاده اینم مثل خوده منه

من خودم جوونم ولی اصلا زور ندارم ی کم ک کار میکنم خسته میشم. درسته اینا مرد هستن ولی بازم از غیرتشون ...

عزیزم درسته ولی مردای نوجوون و جوون که قطعا مثل منو تو نیستن ، باز دمشون گرم که سر خیابون نمیایستن که بعد بیان به از ادمایی مثل منو شما یا همسرم که ضعیفتریم زورگیری یا دزدی کنن

شما مجردین یا متاهل

عزیزم درسته ولی مردای نوجوون و جوون که قطعا مثل منو تو نیستن ، باز دمشون گرم که سر خیابون نمیایستن ک ...

من مجردم

فداتشم  حس کردم میتونست حتی همسن پسرم باشه  همسرم همش گیر داده بود ناراحت نباش ما مردا ه ...

❤️❤️

من مجردم

اهان

پس برای اینکه پدر نمیتونستن کارگر گرفتین عزیزم فکر کردم متاهلی چون معمولا کسایی که پسر جوون دارن تو یه خونه یا همسرشون جوونه نمیان تقریبا چند میلیونی خرج کنن و خب منطقیم هست

اهان پس برای اینکه پدر نمیتونستن کارگر گرفتین عزیزم فکر کردم متاهلی چون معمولا کسایی که پسر جوون دا ...

زنده باشید

یکیشون میگفت من فوق لیسانس دارم خیلیییییی هم جذاب بود😂👌👌

طفلیا کار نیست مجبورن بیا اینکارارو بکنن

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

طفلیا کار نیست مجبورن بیا اینکارارو بکنن

اهوم🤕