اینایی که باربرن (یعنی موقعه اسباب کشی وسیله جا ب جا میکنن)) این وسیله ها ب این سنگینی رو میزارن رو کتف و کولشون اینهمه پله میرن و میان واقعا برای پولی ک وقتی تقسیم کنن اصلا ارزش نداره...اگه بخوان با نامزدشون برن کافه یا رستوران پول ی غذا فقط میشه
بعد گردنشون کمرشون
اکثرا هم جوان هستن
بعد اینکه سوالم اینه این افراد این شغل اصلیشونه؟؟؟؟
مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
خب ب قول بچه ها چند شغله ان و روزای تعطیل یا وقتای بیکاری میان سراغ اینکار. یکی دیگه اینکه ناچارن دی ...
والا چی بگم واقعا خدا بهشون قوت بده
همسر من حالا درسته سنی ازشون گذشته و ۵۷ سالشه ولی خب یه طبقه که بخواد با پله بره کلی زانوهاش درد میگیرن با اینکه خودش خبلی لاغره و چیزیم بلند نمیکنه اما اینا ...
من خودم جوونم ولی اصلا زور ندارم ی کم ک کار میکنم خسته میشم. درسته اینا مرد هستن ولی بازم از غیرتشون ...
عزیزم درسته ولی مردای نوجوون و جوون که قطعا مثل منو تو نیستن ، باز دمشون گرم که سر خیابون نمیایستن که بعد بیان به از ادمایی مثل منو شما یا همسرم که ضعیفتریم زورگیری یا دزدی کنن
پس برای اینکه پدر نمیتونستن کارگر گرفتین عزیزم فکر کردم متاهلی چون معمولا کسایی که پسر جوون دارن تو یه خونه یا همسرشون جوونه نمیان تقریبا چند میلیونی خرج کنن و خب منطقیم هست
یکیشون میگفت من فوق لیسانس دارم خیلیییییی هم جذاب بود😂👌👌
طفلیا کار نیست مجبورن بیا اینکارارو بکنن
🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨