نغمه۲۷ مدیر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 عنوان عکس دماغم | مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 70 پست ۳ سال میگذره از عملماز اول راضی نبودم از فرمش و خییلی اذیت شدم و غصه هاااا خوردم ولی دیگ سعی کردم کنار بیام باهاشبس حساس بودم هرچی حساس تر بدترولی الان حس میکنم بعد ۳ سال تازه جا افتاده و امشبی عکسگرفتم ب چشمم قشنگ اومدبیایین نظر بدین شمام یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم... 1402/07/03 | 01:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 ینی عمل بینی بعد سه سال تازه جا میوفته بینیم استخونی هم بوداولی هر روز ی شکله یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 خواهرم عمل کرده راضی نیس پیش دکتر کیانوش ناهید مشهد گرونم میگیره ناهید خیلیم مثلاااا سرشناسهشانسیه عمل بینییکی راضی یکی ناراضی یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 ن وحیده نمیشناسمش چقد گرفت ؟ کی عمل کردی یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
1401zizi عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 452 بینیم استخونی هم بودا ولی هر روز ی شکله چ جالب آخه من عینکی هستم ولی بینیمو میخواستم عمل کنم فک کردم فوقش یک سال طول بکشه ک بخام با لنز و اینجورچیزا سر کنم ولی اگه انقدر طولانی باشه ک خیلی بده
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 دوهفته عمل کرده میگه قوس نداره نیمه فانتزی عمل کرده باس صبررررر کنهبینی تا ۶ ماه ورم دارهتازه بعد ۱ سال کم کم جا میافتهفقط باس صبور باشهمن کبینیمو طبیعی عمل کرده مثلا یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
1401zizi عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 452 خواهرم عمل کرده راضی نیس پیش دکتر کیانوش ناهید مشهد عه منم مشهدم میخواستم عمل کنم کسی دیگه رو نمیشناسین معرفی کنین که کارش خوب باشه
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 اره نود شد با بیمارستانش واویلاااااااااا یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 اره نود شد با بیمارستانش ظلمه واسه ی عمل ساده بینی اینهمه پول بدی بعد اونیم کبخوای نشه چقدرر بده یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
toloei عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 850 باس صبررررر کنه بینی تا ۶ ماه ورم داره تازه بعد ۱ سال کم کم جا میافته فقط باس صبور باشه من کبین ... عکس نداشتی عزیزم
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 عه منم مشهدم میخواستم عمل کنم کسی دیگه رو نمیشناسین معرفی کنین که کارش خوب باشه ناهید مثلا کارش خوبه جز نامبروانای مشهدهولی همون دکتر خوبم خراب میکنهمیگم فقط شانسیه و باس خودتو بسپاری ب دست سرنوشت😁 یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
toloei عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 850 ظلمه واسه ی عمل ساده بینی اینهمه پول بدی بعد اونیم کبخوای نشه چقدرر بده بینیش استخوانی بود میگی قوس دار میشه
1401zizi عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 452 ناهید مثلا کارش خوبه جز نامبروانای مشهده ولی همون دکتر خوبم خراب میکنه میگم فقط شانسیه و با ... ای بابا ک اونم اگه شانس منه فک نکنم طبق سلیقم باشه😅☹️