نغمه۲۷ مدیر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 عنوان عکس دماغم | مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 70 پست ۳ سال میگذره از عملماز اول راضی نبودم از فرمش و خییلی اذیت شدم و غصه هاااا خوردم ولی دیگ سعی کردم کنار بیام باهاشبس حساس بودم هرچی حساس تر بدترولی الان حس میکنم بعد ۳ سال تازه جا افتاده و امشبی عکسگرفتم ب چشمم قشنگ اومدبیایین نظر بدین شمام یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم... 1402/07/03 | 01:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 مدل عروسکی من دوس دارم این مدل ظریف شده مرسی یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 منم مشهد عمل کردم اما راضی نیستم ازبینیم کی بود دکترت یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 تهرانه؟ منظورم اینه ی دکتر کاربلد میتونه خوب عمل کنه هر جور بینی رو فقط تحقیق کن زیاد بعدم عمل بینی شانسیه یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 مبشه عکس قبل و بعد عمل بزاری بزار پیدا کنم باشه یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 موسوی سید فاطمه موسوی؟ یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
ناانااززم عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 3510 منظورم اینه ی دکتر کاربلد میتونه خوب عمل کنه هر جور بینی رو فقط تحقیق کن زیاد بعدم عمل بینی ش ... عزیزم چقدر خندیدم😂😂😂هرچی میپرسم میگن پنجاه پنجاس و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است