نغمه۲۷ مدیر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 عنوان عکس دماغم | مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 70 پست ۳ سال میگذره از عملماز اول راضی نبودم از فرمش و خییلی اذیت شدم و غصه هاااا خوردم ولی دیگ سعی کردم کنار بیام باهاشبس حساس بودم هرچی حساس تر بدترولی الان حس میکنم بعد ۳ سال تازه جا افتاده و امشبی عکسگرفتم ب چشمم قشنگ اومدبیایین نظر بدین شمام یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم... 1402/07/03 | 01:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخی_غمگین عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 2655 خیلی خوب شده که 🙁کاش منم عمل کنم اینجوری بشه نیم رخم طبیعی نمیخوام قوش دار باشه آرامش 🌱
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 قشنگه پیش کی عمل کردی امیرحسین سروری یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 نیم رخ قوس داره؟ اره ملایم یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 کو دیر رسیدی😁 یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
_آپامه_ عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 1082 دیر رسیدی😁 من میخوام ترمیم کنم که عروسکی بشه خیلی طبیعیه دکتر خوبی برای ترمیم سراغ نداری تهران؟
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 خیلی خوب شده که 🙁 کاش منم عمل کنم اینجوری بشه نیم رخم طبیعی نمیخوام قوش دار باشه مرسی انشالله خوب میشه فقط اصلا بهش فکرنکن یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
مادردوتاپرنسس عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 من که ندیدم رفتم☹👩🦯👨🦯 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ناانااززم عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 3510 دماغ گوشتی بنظرتون خوب در میاد ؟ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 من میخوام ترمیم کنم که عروسکی بشه خیلی طبیعیه دکتر خوبی برای ترمیم سراغ نداری تهران؟ مشهدم عزیزمم یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 دماغ گوشتی بنظرتون خوب در میاد ؟ اره پیش دکتر ماهر یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
ناانااززم عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 3510 اره پیش دکتر ماهر تهرانه؟ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است