نغمه۲۷ مدیر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 عنوان عکس دماغم | مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 70 پست ۳ سال میگذره از عملماز اول راضی نبودم از فرمش و خییلی اذیت شدم و غصه هاااا خوردم ولی دیگ سعی کردم کنار بیام باهاشبس حساس بودم هرچی حساس تر بدترولی الان حس میکنم بعد ۳ سال تازه جا افتاده و امشبی عکسگرفتم ب چشمم قشنگ اومدبیایین نظر بدین شمام یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم... 1402/07/03 | 01:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 عکس نداشتی عزیزم پیدا نکردم از قبلم آخه همه عکسای قبلم تو گوشی قبلیم بود یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 بینیش استخوانی بود میگی قوس دار میشه احتمالش میره ولی قوس زیادم قشنگ نی اگ قوس ملایم داره خوبه یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
toloei عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 850 پیدا نکردم از قبلم آخه همه عکسای قبلم تو گوشی قبلیم بود بعدعمل بزار لطفاً
toloei عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 850 احتمالش میره ولی قوس زیادم قشنگ نی اگ قوس ملایم داره خوبه اره ی خورده داره
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 ای بابا ک اونم اگه شانس منه فک نکنم طبق سلیقم باشه😅☹️ حساس نباش خیلی ریلکس باش و اصلا برات مهم نباشه اینجوری انقد خوب درمیاد 😁😁😄من بس ک فکرو خیال کردم و حساس بودم نشد اونی ک میخوامحالا خواهرم ریلکس رفت عمل کرد برعکسگوشتیم بود دماغش چقدم ک خوب شذمن قبل عملم همه میگفتن بینیت استخونیه عالی میشه🥺 یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 بعدعمل بزار لطفاً میزارم الان ببین یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 اره ی خورده داره خوووبه دیگ همون ملایم خیلی شیک تراز قوس زیاده یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 اره ی خورده داره گذاشتم یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
نغمه۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 2308 خیلی خوبه بینیتون دکترتون کی بود هزینش چقدر شد مرسی عزیرم امیرحسین سروری ۳ سال پیش ۱۰ تومن شد یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...