دو هفته بیشتره درگیر مریضی و سرما خوردگی شدم .یه پزشک داریم تو شهرمون که جزو بهترین پزشک ها بود و بیش از ۱۵ ساله میریم پیش ایشون فقط . مگر اینکه این آقای دکتر نباشه که بریم پیش کسی دیگه .بعد حالا آقای دکتر تقریبا ۴ سالی هست تخصص طب سنتی هم گرفته و تو مطبش بادکش و حجامت و ...هم انجام میده 😐 حالا کاری به این موضوع ندارم ولی آخه چرا برای هر درد و مرضی داروی گیاهی و طب سنتی میدهههه؟😤🤧
حالا این داروها شاید به یه عده بسازه ولی بارها غیر مستقیم و مستقیم بهش گفتم آقای دکتر اینا به من و معده و روده م نمیسازه باز مینویسه😵💫
تازه پولش هم آزاد حساب میشه قرص ها و داروهای گیاهی و بیمه ای نیست و بسیار هم گرونه .یعنی من هربار برای یه ویروس ساده هم نزدیک ۱ میلیون پول داروی گیاهی میدم دریغ از تاثیر ....🤦♀️
چند وقت قبل برای تپش قلب یه داروی گیاهی داد که کلا گوارشم رو به هم ریخت با اینکه میدونست معده و اینام مشکل پیدا کرده. بعد رفتم بروشور دارو رو خوندم نوشته بود برای کسانی که مشکلات معده و گوارشی دارند اکیدا ممنوعه مصرفش 🤧 خب آخه لامصب من ۳۰۰ تومن پول همین یه قلم رو دادم الان باید بندازم دور 😐
این پزشکی که هم تشخیص هاش هم داروهاش همیشه بی نظیر بود از وقتی رفته طب سنتی هم تشخیص هاش خراب شده هم داروهایی که میده 😰😑
فقط ایشون نیستا دوتا پزشک دیگه تو فامیل هستن اونا هم دقیقا همینطور شدن و یه پزشک دیگه هم میشناختیم اونم همینطور ....
حالا باید کلی پرس و جو کنم بعد ۱۵ سال تقریبا یه پزشک دیگه پیدا کنم . حیف واقعا .چون ایشون هم تقریبا همه ی دردها و کلا سیستم بدنم رو کامل میشناخت بعد این همه سال 😅 و هم تشخیص هاش قبلا عالی بود 🥺🤒🤕