2777
2789
عنوان

ای بابا این پزشک ما چرا رفته طب سنتی خونده آخههه؟😤🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 62 پست

ی سری گرفتگی صدا داشتم رفتم دکتر ی شربت گیاهی بهم داد صبح دیگه کلا صدام در نیمد😐کاملا صدام گرفته بود

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهرآبان شوهر سابقت زن گرفت یا نه بازم میبینیش

نمی دونم واقعا . ازش چیزی نمی پرسم و برام مهم نیست دیگه 

بله هر هفته مجبورم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ی سری گرفتگی صدا داشتم رفتم دکتر ی شربت گیاهی بهم داد صبح دیگه کلا صدام در نیمد😐کاملا صدام گرفته بو ...

😂🤦‍♀️ ببخشید خنده م گرفت 

آدم دیگه نمی دونه پیش کدوم پزشک بره 🤕

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

@لیا3 ‍  یه تگ درست درمون هم نمیشه انجام داد تو این سایت 🤕🤧

سلام عزیزم خوبی مهرابان جان ؟ دختر گلت خوبه؟ بله متاسفانه همه رفتن سمت دارو درمان سنتی ولی منم نظرم اینه که با داروهای شیمیایی سریعتر ادم درمان میشه .من روی خودم داروهای گیاهی اصلا اثر نداره ولی با شیمیایی سریع خوب خوب میشم. حالا آزمایشاتو ببر یه متخصص داخلی دیگه اون میتونه برات دارو بنویسه . حالا اینقدر تخصص بگو  چی توی تخصص سنتی دیدید😂 عطاریها هم میتونن دارو سنتی بدن 😂 

این کاربری متعلق به دونفر است .

سلام من همیشه شمارو دنبال میکردم 

خوشحالم براتون🙃🙂💐💐💐

از نظر من الان بهترین کار رو کردین که تصمیم گرفتین از ادمای سمی و به درد نخور زندگیتون حرف نزنید 

مطمئن باشید کسی که دلسوز شماست اصرار برتعریف کردن چیزی که باعث ناراحتیتون میشه نداره 

منتظر شنیدن خبرای خوب از سمت شما هستم .....

این دکتر هم دیگه به درد شما نمیخوره فقط فکز منفعت خودشه اکثر دکترا با داروخونه د شرکت های دارو سازی توافق دارن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
سلام عزیزم خوبی مهرابان جان ؟ دختر گلت خوبه؟ بله متاسفانه همه رفتن سمت دارو درمان سنتی ولی منم نظرم ...

سلام گلم .خوبین ؟ ممنون ما هم خوبیم خداروشکر 

جواب پیام خصوصی رو دادم دیدین ؟🥲😅

باورت میشه هنوز دارم دنبال دکتر خوب میگردم ؟😂 بعد حالا فکر کن بعد کلی گشتن و جستجو بفهمم دکتر جدید هم طبق طب سنتی دارو میده 😐😑🤒🤧😂

دقیقا منم همینو میگم 🤦‍♀️😂

تگ  سایت فکر کنم خرابه

یعنی تگ کردم اعلان نیومد براتون ؟

سلام من همیشه شمارو دنبال میکردم  خوشحالم براتون🙃🙂💐💐💐 از نظر من الان بهترین کار رو کر ...

سلام گلم .خیلی لطف دارین مهربون ❤️🌺

بله آدم هرچی درباره ی آدم های سمی حرف بزنه‌ ناخودآگاه فکرش مشغول میشه و روحیه و عملکردش تو زندگی هم خراب میشه . من دیگه حتی مدت زیادی هست درباره ی آدمای سمی از جمله اون آقا، با پدر و مادرم هم حرف نمی زنم و آرامشم هم بیشتر شده 😅

ولی خب می بینید که توی نی نی سایت  تاپیکام نسبت به قبل خیلی خلوت تر شده؟ 😂

اشکال نداره من که دیگه به بینشی رسیدم که دلبسته ی دنیای واقعی هم نیستم چه برسه مجازی 🙃

ممنون گلم. بهترین ها نصیبتون 🤩

راست میگید این دکتر هم داروهاش اکثرا توی داروخونه ی کناریش فقط پیدا میشه جاهای دیگه سخت پیدا میشه . حقیقتا من باورم نمیشد این دکتر با اخلاق و مومن و باتجربه و مهارت، الان اینجوری شده باشه☹️

عزیزم بهت درخواست دادم قبول کن کارت دارم

چشم گلم .ولی سایت خرابه پیام های خصوصی رو نمیاره برام