2777
2789
عنوان

جهیزیه

385 بازدید | 43 پست

کدوم اشتباه تو خرید جهیزیه رو تکرار نمیکردین ؟

از اونجا که این روزا سخت مشغول خریدم و تو این شرایط دلم نمیخواد هزینه بی جا داشته باشم هم اکنون نیازمند یاری سبز تان هستم😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یه فایل اکسل درست کردم 

ظرف دو هفته همه چیو خریدیم 

از اینکه هیچی اضافه نخریدم راضی ام

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام 

سلام عزیزم

خسته نشدی انق سلام میکنی😐😂

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
سلام 

شما کاربر آقا هستید نه؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مبل سفارش دادم بسازن بدشد

از منم کلا ی مدل دیگ فرستاده بودن😑🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
من یه فایل اکسل درست کردم  ظرف دو هفته همه چیو خریدیم  از اینکه هیچی اضافه نخریدم راضی ا ...

خب خداروشکر ولی بعضی وقتا آدم قبل ازدواج فکر می‌کنه یه چیزی کاربردیه ولی تو زندگی میبینه اینجوری نیست و برعکس 

منظورم اون بود بیشتر

شما کاربر آقا هستید نه؟

رفت تایپیکا دیگ سلام بده😂😂😂🚶🏻‍♀️

وسایلی رو می‌گرفتم که خونه مامانم واقعا استفاده میشد چون شبیه ترین آدم زندگی هر دختری مامانشه برای خونه آپارتمانی وسایل حیاط مثل اجاق گاز و شلنگ و امثال این نمیخریدم در ضمن اگه چیزی رو نمیتونستم خوب بخرم سعی میکردم پا رو دلم بذارم فعلا نخرم بعدا خوبشو بخرم راستی اگه آدم مهمونی بگیری نیستی قابلمه گنده اصصصصلا نخر

یا مثلا من همسرم فست فودیه...میدونم عاشق اسنکو این چیزاس.رفتم اسنکساز سه کاره خریدم ک ساندویچ سازو اینام هس.

خرد کن تو دستی کوچیک برداشتم

ابمیوه گیری سه کاره خریدم که شامل اسیاب کن و مخلوط کن و ابمیوه گیریه

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘