2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین کدوما واقعا استفاده میشه برات مثلا من خونه مامانم غذاساز بود خیلی هم لازم بود برا منم گرفتن ...

اره واقعا من هر بار میرم سراغ بطری روغن میگم یه ایرفرایر هم واجب منه هم مامانم

چند گرفتی؟ سال چند؟ بذار دیوار خب

بخوام بفروشم مامانم منو میکشه  

یه بار میخواستم چرخ خیاطیمو بفروشم یه عالمه دعوام کرد 

سال۹۳خریدم ۴۰۰تومن

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
بخوام بفروشم مامانم منو میکشه     یه بار میخواستم چرخ خیاطیمو بفروشم یه عالمه دعوام کرد&n ...

چرخ خیاطی که اگه خیاط نباشی اضافه ترین چیزه من هم داشتم بعدش رفتم خیاطی یاد گرفتم چرخ جهازم باز خیلی اذیت میکرد چندسال خوابیده بود راه نمی افتاد رفتم عوضش کردم

چرخ خیاطی که اگه خیاط نباشی اضافه ترین چیزه من هم داشتم بعدش رفتم خیاطی یاد گرفتم چرخ جهازم باز خیلی ...

خیاطی بلد نیستم و هیییچ علاقه ای هم ندارم 

میدونی شهر ما رسمه که خیلی جهیزیه میدم. حتی چیزایی که خودشونو می‌دونم استفاده نمیشه 

منم نتونستم جلوی خانوادم بایستم

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
خیاطی بلد نیستم و هیییچ علاقه ای هم ندارم  میدونی شهر ما رسمه که خیلی جهیزیه میدم. حتی چیزایی ...

دیگه ما نسل جدید باید بعضی سنت شکنی هارو انجام بدیم من خودم حتی برای خواهرم نتونستم مامانمو سر بعضی چیزا قانع کنم الان عقده انشاءالله دختر خودم😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز